su anda dinlediginiz sarki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. msn de herkesin ayni anda susup ayni anda yazmasi
  2. ayni anda konusur ayni anda susariz
  3. anda
  4. son anda
  5. bir anda
  6. bir anda olmek
  7. geza anda
  8. su anda ne dinliyorsunuz
  9. su anda ustunde ne var
  10. bir anda sevmistim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » inquiry » italyan isimlerinin sesli harfle bitmesi » metalci » birbirine benzeyen unluler » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » daha iyi olmaz miydi » hukumetin yeni memur alimi » tel toka » gobekle esnaflik korelasyonu » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » guillermo vargas habacuc » kayganak » justine henin » tickle me elmo » jacksparrow » impawards » murray » hepsi hepsi hayat nasil olsa » dragonheads » international football association board » stop this song » kacabilirsin ama saklanamazsin » oss ye giderken suslenen kiz tipi » kabatas zeytinburnu tramvayi » hamdi bey e tesekkur etmek » david caine » anasonlu nargile » tuncay ozkan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa