stoudemarionash 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar...

belli ki tam bir nba ve basketbolsever. ayrıca phoenix li...

hoşgelmiş efendim...
    (gonul diyorum akil diyorlar, 22.08.2007 10:11)
  2. servet çetin yorumuyla dikkat çekmiş yazardır.
    (yasakani, 27.08.2007 16:23)
  3. an itibariyle makine müh. bölümünde okuyan, dördüncü nesil yazar *
    (alpagu, 27.08.2007 22:15)
  4. bir suns taraftarı oldugunu düsündügüm yazar kisisi.*
    (bizbilmiyorennn, 06.09.2007 22:33)
  5. yunanistanbulgaristan ın kaşifi yazar.kendisinin flüt ile çalamayacağı parça,çıkaramayacağı ses yoktur.

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (fizikalibilitesice, 21.12.2007 18:24)
  6. yaratıcı bir nick. ayrıca
    (bkz: amare stoudemire)
    (bkz: shawn marion)
    (bkz: steve nash)
    (shaqmarion, 24.01.2008 21:24)
  7. nickini stoudenashaq şeklinde değiştirmelidir, üzgündür.
    (stoudemarionash, 07.02.2008 18:43)
  8. (bkz: nickin elde patlaması)
    (suruden ayrilan idealist kuzu, 04.05.2008 10:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» adana muzesi » david weir » aysun ozbek » metal archives » dugun sarkicisi » mizikci baykal » for you » golgede ayni » 15 05 2008 tarihli penguen kapagi » gercek gelecek » cannes film festivali » the count of monte cristo » muhasebe » hepsi posta da sloganli reklam » w » samimiyetin sinirinin olmamasi » the offspring » ben gideyim » flamenco turca » diksiyon dersi veren dilsiz » four seasons » ilker basbug » fikrimin ince gulu » mirage monster » indiragandi » desmond tutu » bursa daki garip yer isimleri » uzumlu nun tarihi eserleri » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa