sozlukte cevirme olmasi 

kapat
  1. alkollü sözlük yazarlarının yakalanmasını sağlayacak olay.
    #2792956 (barış, 05.01.2008 12:49)
  2. 133,57 ytl ceza verilmesi ile sonlanacak olaydır. "alkollü yazmayalım yazmayanları takdir edelim yazanları sktir edelim" sloganı makbuldür.

edit: rakam küsüratlı seçilmiştir. sebebi ise cezaların hep bu şekilde anlamsız olarak küsüratlı belirlenmesidir.
    #2792962 (reqius, 05.01.2008 12:51)
  3. + ehliyet ruhsat!
    - iyi akşamlar memur bey, mesai bitti de eve gidiyorum..
    + kes traşı ehliyet ruhsat!
    - peki derhal efendim, buyrun.
    + şüpheliyi araçtan indirdik zall başkomserim, tamaaam * ..
    #2792967 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 05.01.2008 12:52 ~ 12:55)
  4. (bkz: olsa da yesek) *
    (bkz: başlığı götünden anlamak)
    #2792988 (tanimadinmiben, 05.01.2008 12:57)
  5. - ehliyet ruhsat...
    - sen benim kim olduğumu biliyor musun lan?
    - kimsen kimsin ehliyet ruhsat lütfen.
    - ben 4. nesil yazar carmadon 8 aydır sözlükte yazıyorum. 3 defa çaylak oldum çok belalı adamım bulaşma.
    - komserim zorluk çıkarıyor.
    #2793008 (Carmadon, 05.01.2008 13:04)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte cevirme olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlukte cevirme olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte cevirme olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezginin gunlugu » ataturk u putlastirmak » ilk insanlarin maymundan geldigi gercegi » malone » xnxx » incubus » askeri darbe oldugunu sozlukten ogrenmek » can atakli » jonathan matias urretaviscaya da luz » charles bukowski a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci