sonuc olarak 

kapat
  1. sonuç olarak, kendisi 4. nesil bir yazar. hoşgelmiş.
    (metalhead, 06.07.2007 14:56)
  2. çok ama çok kaliteli bir yazar. okudukça okuyası geliyor insanın.
    (pygmalion, 22.07.2007 23:27 ~ 23:39)
  3. (#2120510)tespiti benden önce yapmış yazar. adettendir diyeyim: hoşgelmiş...
    (flyaway, 12.08.2007 21:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» karanligin lideri » yaran wc kapi arkasi yazilari » aslanlar sahada tribunler ayakta » adsiz ozlem » cetvel ile tuvalete giren erkek » sac kurutma makinesi » gece » sozlukle ilgili istekler » voodoo » o cocuklari » nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » samandag in tarihi eserleri » tumer metin » trailer » asli enver » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » en ilginc dukkan isimleri » votka » turkiye de argo muhendisi olmak » kiyamet gunu gazete mansetleri » burden » aczimin giryesidir » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » dominic monaghan » sevgili ile iddiaya girmek » ayabakan » amon amarth » sessizlik » buket tv a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa