sonkuzu 

kapat
  1. nik değişikliği yaptığını tahmin ettiğim 4. nesil uuser... * * *
    (dolayli zarf tumleci, 08.06.2007 16:07)
  2. mizah anlayışı beni yerle yeksan eden yazar..
    gülüyorum mütemadiyen..
    (moira, 12.06.2007 13:22)
  3. the last of the mohicans gibi bir şey galiba.
    ilginç bir takma ada sahip yazar. bakalım bakalım neler yazacak?
    (aby, 12.06.2007 13:25)
  4. eski takma ismi mitto olan yazar.

ayrıca, saçlarını kazıtmamıştır. mütemadiyen tokalarla bağlamıştır; iki ters, bir düz, iki ters, bir düz.. *

not: yok canım ne alakası var..
    (sonkuzu, 14.06.2007 04:54)
  5. çok bi severek okuduğumuz, ailecek müdavimi olduğumuz yazar..
    (bkz: kişisel entry)
    (bkz: kitlesel entry)*
    (moira, 18.06.2007 03:05)
  6. (bkz: kuzu kurdun yol fordun)
    (bkz: serbest cagrisim)
    (el matador, 15.01.2008 03:06)
  7. (bkz: sun tzu)*
    (lambro, 22.01.2008 20:27)
  8. niyazi yildirim gencosmanoglu'nun, ertugrul dursun onkuzu için yazdığı şiirde geçen söz. en zor sayılan anlarda bile ümidi yitirmemek gerektiğini anlatmaktadır. "son kuzu", hem rahmetli önkuzu'nun takipçisi, hem de onun masumiyetinin ve yüksek karakterinin emanetçisidir.

"önkuzu, hey önkuzu !
    önde gider önkuzu.
    bu bayrak düşmez yere,
    ölmedikçe son kuzu."
    (sonkuzu, 23.02.2008 00:49 ~ 00:50)
  9. nickinde asalet yazan yazar arkadaşımız. gecelerin adamı. daha aynı başlıklara yazacak çok entrymiz var der tanrı dağından selamlar sunarız.
    (engineer, 27.02.2008 04:23)
  10. (#3087349) no'lu entrysi ile yillardir yasanan ve son iki aydir yeniden doruk noktaya cikan toplumsal cinneti en guzel sekliyle tahlil etmis ve belki bir cok kisinin yasadigi o cinnet haline disardan bakabilmesini saglamis yazardir...
    (el erzurumi, 03.03.2008 11:47)
  11. josef stalin i tanimayan genclik'e armağanları ile gülümseten yazar.
    (bkz: #3038515)
    (5 6 2 tamam, 09.03.2008 04:54)
  12. günün uyku ile geçmesi gereken kısmını sözlüğe veren değerli türk milliyetçisi.
    (engineer, 09.03.2008 04:57)
  13. 'Toprakta gezen gölgeme toprak çekilince
    Günler şu heyulayı da er geç silecektir.
    Rahmetle anılmak ebediyet budur amma,
    sessiz yasadim kim beni nerden bilecektir?'

mehmet akif'in dizelerinde kendini bulan yazardır sonkuzu.

bir haftalık çaylaklığından kurtulup yeniden sözlük camiasına geri döndü. çaylaklık sebebi ise, özetle, "salak olabilirim ama aptal asla" diyen birisi hakkında, "kendisine salak diyen gerizekalı da diyebilir." gibi bir ileti girmem ve bunun hakaret olarak algılanması. kadın, çarkıfelek'te "bizzat" yaktı "ünlü ve sözü" köşesinde. (reklamlarda gördüm) neyse..

ama öyle bir zamanda çaylak oldum ki, birçok günün anlam ve önemine dair ileti giremedim. 17-24 mart. üstünkörü bakılırsa neleri kaçırdım :

ceyhun atuf kansu'nun ölüm yıldönümü, 18 mart çanakkale, mersin'deki türk bayrağı olayı, gaspıralı'nın doğumgünü, nevruz bayramımız, aşık veysel, ilhan selçuk'a ergenekon soruşturması..vs.

kimileri için yazdıklarım bir önem taşımasa da belki de bir kelebek etkisini kaçırdık hep beraber. tek çaylak olmuş ve olacak ben değilim; ama ben, kendim için önemliyim.

kafanızı şişirdiysem, sürç-i lisan ettiysem affola. nitekim devrimci mücadeleniz sonuna kadar sürecektir tabiatiyle.

yüreğim nevruz arifesinde "ergenekon'dan çıkışın kılavuzu asena" diye şahlanırken, "dansöz asena" yüzünden çaylak yapılmak da bana has olsa gerek.
    (sonkuzu, 25.03.2008 01:45 ~ 01:46)
  14. çaylaklığım döneminde ben de çok şey kaçırdığımı zannetmiştim. ama benden tam bir hafta sonra çaylak olan sonkuzu kardeşimiz de çok şeyler kaçırdığını düşünüyor. demek ki neymiş? çaylak olan herkes birşeyler kaçırırmış ama üzülmemek lazım. dünya dönüor ve hayat devam ediyor. tekrardan hoşgelmiştir kendisi.
    (engineer, 25.03.2008 01:48)
  15. kurda kuzu teslim etmiştir kendi ruhiyetinde. kuzu gibiyimdir damarıma basmayın kurt mu olurum demek istemektedir nedir?! kangal karşısında çaresiz kurt çırpınışdır bu. -çırpınan bir şey olarak kurt-
    ayar yapacaksan 24 olsun. öptüm beybi.
    (farah, 04.04.2008 05:25 ~ 05:26)
  16. her türlü hakaretin karşısında olduğu için, hak edene bile hakaret etmeyecek kadar seviyeli yazar.

ayrıca, kurduğu cümleler genellikle anlamlıdır.
    (sonkuzu, 04.04.2008 05:33)
  17. kaliteli, seviyeli yazardır. sinirleri alınmış gibi sakin durup mantıklı cevap verebilmeyi başarabilen ender yazarlardandır.
    hani it kopuk adama bulaşır ya * , hani şu insanın başına bela alabileceği cinsden olanlar, hani vurdunmu adam sayılacak olanlardan onlar bile bulaşsa muhatap olmayarak ağırlığını belli eden yazardır.
    tanımam etmem ama kendisini yazdıkları kadar koyduğu tavırla gayet güzel tanıtmıştır.
    (gameguru, 04.04.2008 05:49 ~ 05:51)
  18. sağlam duruşlu, sağlam karakterli uludağ sözlüğün en kaliteli kalemlerinden biri olan yazar.

--spoiler--
    bu bayrak düşmez yere,
    ölmedikçe sonkuzu.
    --spoiler--

ne bu bayrak yere düşecek ne de herhangi bir kuzu ölecektir. ama önce herbirimizin sonkuzu gibi bazı değerlere sahip çıkması gerektir...
    (zulfikardarbesi, 11.04.2008 01:39)
  19. son kuzu değerli olur, bu da öyle.*
    (yatay zeka, 20.04.2008 02:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 13 mayis 2009 fenerbahce galatasaray uefa finali » d terine t demek » celine dion » hayalleri uygulamaya baslamak » dust4ever » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » yaran haber yorumlari » hayalet yazar » servet cetin » madde » 22 haziran 2008 dark tranquillity istanbul konseri » repertir » bullet time » phytoplankton » ilker yasin » kartal demirag » trafikte hata yapan surucuye atilan bakis » kralice 2 elizabeth » yazar » any colour you like » lost sawyer ile survivor derya » meismak » sazan » hazro nun tarihi eserleri » akdeniz universitesi tip fakultesi » recep tayyip erdogan in 3 cocuk yapma cagrisi » cehennem insan haklarina aykiri » uludag sozluk » saci sariya boyatinca dunya guzeli oldugunu sanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa