son baba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah in baba yapmadigi kisiye baba demek
  2. haci baba nin tekkesi vs ali baba nin ciftligi
  3. sirin baba nicin baba sorunsali
  4. baba golu gordun mu baba
  5. baba parasiyla baba olmak
  6. sirin baba nin baba olamamasi
  7. baba baba yaz okulunu kazandim
  8. zengin baba yoksul baba
  9. baba dedi baba
  10. alo baba nasilsin baba

© 2008 - uludağ sözlük

son baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. son baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu son baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ha bu diyar » keske fener de olsak » tersten yazmak » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » beko » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » yahudinin tahta kilici » senaryo kabizi senarist » komando egitimi almis baliklar » ernesto che guevara » ask tuketir » hocaya tavir alan ogrenci » iran » zekeriyabeyaz » ibn i arabi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ismail bey hani » kacak kelebek » kadinlari anlayamamak » kac gol attin lan oradan » yaran yanlis okumalar » futsal » bir joker olarak ergenekon » bon iver » islam ve demokrasi uyumlu mudur » star gazetesi » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » dolunayisi » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » muhalif oldugu icin hapse giren insan » cekememek