bugün

Sadece story kısmını kullandığım uygulama. Minik skeçler komiklikler falan yapıyorum. Karı kızın meme attığı yok.bi ben amacına uygun kullanmıyorum aq.
meme atmak için onca program varken neden bunun kullanıldığını anlamadığım şey.

zaten türkiye gibi üçüncü sınıf ortadoğu ülkelerinde insanlar ancak birbirine meme, pipi fotoğrafları gönderir. icraat yok, fiiliyat sıfır.

gördükçe tiksiniyorum bu cahil, köylü, kıro kesimi.

geberin.
değişik bir program diyorlar daha tanışmak nasib olmadı.
Kullanmayı bilmediğim program. Duruyor öyle köşede.
arkadaş ekle dediğimde adres defteriniz boş diyen uygulama. çözümü bilen mesaj kutumu aydınlatsın.
yüklü olduğu halde kendi kendini bozan uygulama çok saçma cümle oldu.
Bu neymiş ki dediğim program.
Yalandan başkasının ss'ını aldığınızı gösterip sizi yerin dibine sokan program. Naleeeeet!
-Hayırdır ss almışın?
-Yooo ne münasebet
-Bak işte burda(whatsapptan resmi atıyor)
-ııııııııııı.....
Karıdan kızdan fotoğraf alırız diye indirip sürekli erkek arkadaşların saçma sapan fotoğraflarıyla karşılaşılan program.
başarılı, farklı program.
öngörü: ileride yazarların snapchat hesapları diye başlık açılır burada. demedi demeyin.
Çok şekil bi uygulama. Beğenerek kullanıyoruz.
Sadece eğlenceli arkadaşlara sahip olmayanların beğenmediği uygulama. Yaşasın saçma arkadaşlar.
araba snapleri artık baymıştır.
Tango, viber gibi görüntülü konuşma imkanı sunan programdır. Az evvel sevgilimle denedik ara sıra kopmalar oluyor ama fena değil. Ben sadece hikayeme gönderi atılıyo diye biliyordum. Her birde chat sistemi var, oldukça kullanışlı bir program.
saçma sapan bir uygulamadır. çoğu telefonda donar.
Kullanmayıp kullananları seyrettiğim uygulamalardan biridir, attıgım çok snap bulunmazken yargıladıgım çok snap görülmüştür...
Karsi tarafin attigi fotigrafi yine karsi tarafin belirledigi saniye olarak gormeye yarayan uygulama. Basta anlasilmasi zordur evet. En iyi arkadaslarla resimli sohbet etmek icindir.
Varsa kullanan, kullanıcı adını alabilirim.
En aktif olduğum sosyal medya.
Gereksiz uygulama. Vardı sildim.
ilk başta nasıl çalıştığını anlamak için baya ter döktüğüm uygulama.
Karı kız kaldırma programı.
Anlayamadığım bir sebepten dolayı video çekerken zoom yapamadığım app.
Edit:sorun cözüldü. vicdanlı bir sözlük yazarı tarafıdan bilgilendirildim. tişikkirler.
güncellemeyle daha iyi olmuş uygulama. ve ss almak artık daha kolay.
Dünyanın en eğlenceli uygulaması. Aman kimseye öğretmeyelim de yine biz bize kalalım...