sms kulturu 

kapat
  1. cümle sonuna konacak smile işaretlerinin bile binbir anlama geldiği günümüzde, yanlışlıkla konulmuş bir işaret allah muhafaza sevgiliye uzun uzun açıklamak zorunda kalacağınız sonuçlar doğurur. bazıları çok ileri düzeyde akademik seviyeye ulaşmıştır bu konuda tebrik edilesi insanlardır onlar hatta şöyle denilir onlar için cok kulturlu masallah bi sms yazar sasarsin vallahi.
    #898277 (whynot, 23.11.2006 14:04)
  2. sahip olunması gereken bi kültürdür,zira sms kendiliğinden ortaya çıkmaz kişiler yazar,sevgililer birbirlerini görmedikleri için smile işaretleri dahi anlam içerir,aman diyim dikkat diyim *
    #901909 (tyro, 24.11.2006 09:42)
  3. bu işte iyiyseniz, arkadaşlarınız bir çok kez sizden yardım ister.
    #901912 (hendrix, 24.11.2006 09:43)
  4. çekilen mesajin sonuna msn den ki ifadelerden koymak vardir ki yaraticilikta üst noktadir, (6),(A),gibi. gelen msj ları okumak için msn açılır ifadelere bakılır. şifre çözülür.

selam lhan ya$l10 demi ? slnawlarin nasil gidiyo yada gitti :V *
    Bn yne aYNl uyqu yoq(A)* gecelerde uzun ak bi sabah olmuyo 8-| * sen uyuyon sanırım görüşürüz yarin :bye *
    #901955 (wAkE, 24.11.2006 10:02)

© 2008 - uludağ sözlük

sms kulturu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sms kulturu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sms kulturu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metastaz » soyun » baglar gazoz » istiklal caddesi nde kan izleri » ick » rustu donu dustu » sen sandigim sey belki benim yuregimdi » lev nikolayevic tolstoy » senkronize eksi veren ikizler » turkiye a mili takiminin ermenistan a yenilmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games