slmlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sl
  2. sl 186
  3. sl 286
  4. sl8n8
  5. slaanesh
  6. slaap
  7. slab
  8. slaboye sertze
  9. slachting
  10. slack

© 2008 - uludağ sözlük

slmlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. slmlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu slmlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » esofman ipini kemirmek » bilkent universitesi » uzun kot etek giyen turbanli » sozluk yazarlarinin itiraflari » yaran okuyucu yorumlari » tesettur icine g string giyilmesi » dinsizlesiyorum muntazaman » turk amerikan dernegi » desmond david hume » tropic thunder » anilingus » kitap okumayanlardan sabun yapmak » the 39 steps » yaran ogrenci isleri diyaloglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » move » beyin » antonio davis » tutunamayanlardan » canim seninle oynamak istiyor » el dorado » selim bolukbasi » nasyonal sosyalizm » dunyayi yahudiler yonetiyor sanrisi » yarak kafa » 1971 » tatar yayi » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » yaratici besiktas taraftari