sizden nefret ediyorum 

kapat

1. amerikalı ergen çocuğun durmadan ailesine söylediği söz. buralarda söylenmez anneye babaya sizden nefret ediyorum denir mi lan allah çarpar.

bi de sözlüklerde vardır bu olaydan, mesela sözlüklerin bokunu çıkaran -moda deyimle- trollere der, ya da bütün sözlük yazarlarına nefret besliyordur herkese der. neden? çünkü hiçbirini tanımıyor ki ben de olsam ben de nefret ederim.
    #4041953 (hebeley episode III, 04.10.2008 00:27)
  2. emo, gotik ve benzeri tiplerin sürekli kullandığı cümle. yani zaten gotiklerde bir hayattan ve insanlardan nefret etme havası var ya işte bu cümleyi sık ısk kullanarak dışa vururlar nefretlerini.
    #4041963 (ucarken cama carpan kara sinek, 04.10.2008 00:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sizden nefret ediyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sizden nefret ediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sizden nefret ediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sizden nefret ediyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» olum allahin emri ayrilik olmasaydi » askerlik muayenesi » folbiol » emperyalizm » yemekteyiz nika » cek git bebegim » gazi universitesi turk dili ve edebiyati bolumu » komik telefon sakalari » glassgiant com » resim dersinde orak cekic cizen ogrenci » en guzel turkce cumleler » voipraider » sezgicilik » mevzuyu dramatize etmek » omeprol » antite » yerel saat » kalbim hep senin oldu birak hep oyle kalsin » astrenjan » ali cengiz oyunu » dar alanda kisa paslasmalar » pazarlama » sevisirken dinlenmeyecek sarkilar » he de gecsin » bairam hoshtempo » facebook a sirtinin fotografini koyan insan » harpring » a double tour » yillik yazisi » tarihteki ilk asi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hasan boguldu » philadelphia eagles » nur yoldas » feridun duzagac » run n gun » american psycho » steep » alone » ust kattan gelen ohh ohh sesleri » acilin ben maxfaktor uzmaniyim