bugün

başıma 1 kez gelen durumdur. "Ya sonra" filmiydi. Salona girdiğimizde salon bomboştu ve, bu durumda hiç kimsenin es geçmeyeceği o espriyi yaptım. " gel hayatım, senin için sinema salonu kapattım " tabi kız gülmedi...

Film esnasında düşündüğünüz şeyler olmadı, çünkü sinema salonunda film izlenir, ve ben bu düşünceyi benimsemiş biri olarak, insan gibi oturup film izledim.
en güzel yere geçilir. çanta bir yana fırlatılır hırka bir yana. sonra rahat rahat gülerek, rahat rahat ağlayarak, hatta arada yorum yaparak film izlenir. *
korktukça daha sıkı sarılmaktır.
frame'de yanlız, burada ise yalnız yazıyor.
performans da sergilenebilir.
makinist sürekli olarak şu soruyu kendine sorar durur.

--spoiler--
ne zaman sevişecekler.
--spoiler--
(bkz: sonra verdim küsküyü)
aslında herkes ordaydı ama sizin sevişip sevişmeyeceğinizi merak ettiklerinden kimse girmedi filme. hep beraber yan salonda sizi izlediler. korku filmi tadındaydınız.
etek veya mini şort giymiş ise mutlaka love seat tercih edilmelidir. bir sinema salonu genel olarak aşkın ve arzunun ilişkide bir üst seviyeye çıkarıldığı mekandır. ikinci veya üçüncü buluşma mutlaka bu tür loş bir ortamda gerçekleştirilmelidir.
(#12296221)çok doğru bir tespit.
erkek arkadaşınla yanlız olmaktan daha iyi olan durum.
muhtemelen erkek sinema salonunu kapattırmıştır, kız arkadaşıyla romantik bir an yaşamak istemiştir.
ayaklar öndeki sıraya uzatılır, bağırarak konuşulur, gülünür eğlenilir. şahane bir olaydır. aman diyim senin için sinema kapattım diye yalan söylemeyin. daha sonra fazlasını bekleyebilirler.