sevmiyorum 

kapat
  1. kişinin sevmediğini ifade ederken kullandığı cümle.*
    seviyorum un tersi.
    #1667419 (niedy, 20.05.2007 23:42)
  2. (bkz: hoşlanmıyorum)
    #1667497 (cnkt, 20.05.2007 23:54)
  3. akıllara kadir inanir ve serpil cakmakli diyalogunu getiren kelime.
    (birden bire gelen serbest çağrışım)

+seviyor musun?
    -sevmiyorum!
    +seviyor musun?
    -sevmiyoruğğm!
    +seviyor musun ulan!
    -seviyorum.
    +yalan söylüyorsun...
    #1667510 (iceri terligi, 20.05.2007 23:56)
  4. http://www.youtube.com/watch?v=MkwYdrhWSao +
    #1667532 (cnkt, 21.05.2007 00:00)
  5. en nihayetinde itici bir sözdür,hatta o kadar iticidir ki ite ite bogaz köprüsüne kadar götürür sizi,tersini kullanmakta fayda var.
    #2922131 (kuzenix, 30.01.2008 23:10)
  6. bu laf aslında içten içe seviyorum seni hayvan heriftir.
    #2922135 (sex files, 30.01.2008 23:12)
  7. kimi zaman "sevmekten oluyorum" manasina gelen sozdur. bunyeyi telkin etmek icin boyle denir. kendi kendini avutmak icin. "seni sevmiyorum" sozunu duyanlar belki de bu nedenle "gozlerimin icine bakarak soyle" derler. cunku gercekten sevmeyen insan sevmiyorum demez genelde, gidisine bir sebep belirtmez, bahane uydurur, olmuyor der, yurumuyor der, ama "sevmiyorum" demez.
    #3010169 (KoPuSh, 15.02.2008 23:31)

© 2008 - uludağ sözlük

sevmiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevmiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevmiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran entryler » lilliputyen varsanisi » emniyet kemeri » tembellik » can t smile without you » verbijerasyon » insomnia » sevilmedigini bilerek yasamak » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » ehi ehi ehi » es eksi iki » paran varsa kralsin yoksa yalansin » metamorfoz » wireless nargile » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » makine muhendisi » toplumda hic falsosu olmayan insan » allah » sanrisal bozukluk » fifa 09 » haluk bilginer » mahalle dugununde salsa yapan cift » koprolali » kurgu kahramanlarin insan kadar guzel olamamasi » sevgiliyi sol frame getirmek » matrixxx » oligofreni » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » kent » kucuk park