seviyorum de 

kapat
  1. süper bir eski türk filmi repliği:
    e:erkek
    k:kadın

e:seviyorum de
    k:nayırr
    e:seviyorum dee
    k:nayırrrr
    e:seviyorum deee
    k:seviyorum
    e:yalann...şakk...
    (arrzu, 09.05.2006 21:00)
  2. kadının her iki durumda da bariz dayak yiyeceğini gösteren durumdur. *senarist saçmalayarak ilke imza atanlardan olmuştur.
    (kacak kelebek, 09.05.2006 21:02 ~ 21:03)
  3. ata demirerin tek kişilik dev kadro oyununda değindiği,sahneleyip bizi yine çok güldürdüğü eşsiz türk filmi sahnelerimizden biridir.*
    (alti, 31.01.2007 21:50)
  4. (bkz: türk filmi jenerikleri)
    (gift, 31.01.2007 22:15)
  5. karşındaki kişi kadir inanırsa söylenmemesi gereken cümle.
    (cesyjames, 07.03.2007 12:02)
  6. aynı replikler polis filminde haluk bilginer ve ozgu namal arasında geçmektedir.
    (erdem_andac, 09.09.2007 16:19)
  7. (bkz: döveceksen döv ne uğraşıyorsun)
    (yolgezer, 09.09.2007 16:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» circle » soyleyememek » cunt cunt gimme more » primitive death » nikola zigic » havva nin adem in ruh haline etkisi » 502 » ceddin deden neslin baban » gelinlik altina converse giyen zihniyet » green label » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » sanchez rodriguez joaquin » robinson crusoe ve cuma » hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum » buyuk yalanlar » yolda yururken birden amuda kalkma istegi duymak » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » google » chun li nin donunu gormek icin yep yep cektirmek » aina » universiteler sosyal forumu » erman toroglu » die frochliche wissenschaft » ulug bey » yaran fotograflar » burn it blue » kardes turkuler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa