sevgili bulmak icin cafe cafe dolasan genc modeli 

kapat
  1. acıların çocuğu tadında genç modelidir. sevgili bulamamasından dolayı cafeydi bardı çok yol teper , oradaki hatunlara sulanır fakat herhangi bir sonuç elde edemez. elde edemez ama yılmaz , cafe cafe dolaşmaya devam eder. bir gün kendisine manita bulacağına inanılmaktadır.
    #3753514 (tutamadim kacirdim, 01.08.2008 09:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgili bulmak icin cafe cafe dolasan genc modeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgili bulmak icin cafe cafe dolasan genc modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgili bulmak icin cafe cafe dolasan genc modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgili bulmak icin cafe cafe dolasan genc modeli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » kizlik zari bozulmasin diye arkadan veren kiz » tugra » cudi » duz adam » oss 2008 » alekspu » giden her sevgilinin ardindan » bodie » anyway » milliyetci hareket partisi tabani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » servet cetin » google » hande subasi » barbara nadel » kiz kardesini koruyan abiye tepki vermek » guvenc kurtar » 0799697964365 » yaran kaygisizlar replikleri » beynimizi ziken magazin yuzleri » emrah in atletizmde dunya sampiyonu olmasi