sevenscolori 

kapat
  1. çift dikiş entry giren adam, niye öyle yapmış annamadım, yannışlık olmuş herhal, ya da saf (:
    (SEVENSCOLORI, 07.10.2006 15:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» iletisimin i sinden anlamayan mezun ogrenciler » ba beyli bala bula da bambirleyli bap bup » darwini anlama zorbaligi » fisildayislar » bryan fury » jameer nelson » eternal years on the path to the cemetary gates » igrenc espriler » dokum » vecihi » umutla sevgilinin donmesini beklemek » hakikat aski » pringles » icinde seker var diye cay icmeyen insan » sizofren degilim lan » gulu seven dikenine katlanir » tanri ile seytan arasindaki farklar » ayse arman » okuldan nefret ediyorum » maliyet dusurme » sahin gorunumlu bmw » ooze venue » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » erzincan in tarihi eserleri » slav kavimleri » hepsi posta da sloganli reklam » tag heuer » thomas zdebel » plajda kiz tavlama kilavuzu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa