sen gelme lan ayi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen gelme lan ayi
  2. gelme
  3. kal gelme
  4. gel ya da gelme
  5. gelme bush
  6. gelme olum
  7. ayaktan gelme
  8. gelme ustume
  9. gelmezsen gelme
  10. hic gelme gideceksen

© 2008 - uludağ sözlük

sen gelme lan ayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen gelme lan ayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen gelme lan ayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cihan unal » amcik gibi olmak » cesedin bogazina corap baglamak » zehir » red alert 2 yuri s revenge » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » ibu sozluk » turkiye de futbolcu olmak » mutluluk » please mister postman » yaprak dokumu » solo testte 15 piyon birakmak » ask bekletir » istanbul evleri » beko » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » pit » jan jojem » dp perfumum » francisco guillermo ochoa magana » wunderman » yaratiliscilik » richard ramirez » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » beziman » melankolik » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » genel menajer degil gonul menajeriyim » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin