seconder 

kapat
  1. ingilizce bir kelime olup turkce karşılığı "ikincil" sözcüğüdür.
    #1448658 (hunlu, 24.03.2007 17:55)
  2. transformatör olarak bilinen elektronik devre elemanının içerisindeki çıkış sargısıdır.
    Sarım nüve üzerine uzun ve ince bakır tel ile yapılır.Elektromanyetik alan etkisiyle seconder sagrılarılarına çıkış gerilimi düşer.
    #1448858 (littleworm, 24.03.2007 18:54)
  3. seç Önder'in ingilizce karakterlerle ve bitişik yazılamsı sonucu elde edilmiş kelime.
    #1451827 (deeplomatt, 25.03.2007 14:34 ~ 14:35)
  4. ay bir de bunun sekonder şeklinde okunuşu vardır ki, beni mahveder. inadıma söyleyeni oracıkta vururum şerefsizim. iğrenç ya!
    #1452008 (spartakus, 25.03.2007 15:45)

© 2008 - uludağ sözlük

seconder başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seconder ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seconder nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umbertobaggio » yarin teninin sicagi » romiz mektubu » osman yildiz » wolf » hasan dogan spor kompleksi » hayvan keserek bayram yapmayi aklim almiyor » j » hasan yilmaz » michael phelps a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games