seconddimension 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar. *
    (teka, 30.12.2006 10:26)
  2. ikinci boyuttaki üçüncü nesil yazar. kendine has, duru yazımıyla boyutlar ötesine geçeceğinin sinyallerini veren, ısınma sürecindeki arkadaş.
    (july4th, 14.01.2007 03:27)
  3. #2862751 süper bir tespitine şahit olduğum yazar...
    (bkz: tebrikler)
    (EkReM4eVa, 19.01.2008 16:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» saw » emmaline » guven hokna » abi » ana sayfasinda bu baslik ucurulmus yazan sozluk » eski sevgili » istanbul park viraj 8 » tek kisilik cafe koltugunda sevismek » itu sozluk » ust iki disinin arasinin ayrik olmasi » duvar yazilari » kesira » ben geneleve gitmem diyen erkek » osurugun aile icinde mesrulasma sureci » turkculuk gunu » yakisikli ama salak erkek » fernando alonso » analar gunu » sevgiliyle tartismak » anka kusu » liman » iserken sicmak » ver elini istanbul » uludag sozluk u google da hak ettigi yere getirmek » nazli ilicak » bodyjar » yaran baslik yonlendirmeleri » besiktasli yabancilarda o harfi sorunsali » how soon is now a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa