sarkoy turkusu 

kapat
  1. kıraç'ta bir albümünde yorumlamıştır.
    #15374 (anthrax, 16.01.2006 00:07)
  2. "tosun paşa" filminde,
    o kurnadan bu kurnaya
    çirkef sıçramış...
    şeklinde adile naşit tarafından dillendirilmiştir.
    #15380 (delikanlı, 16.01.2006 00:09)
  3. tekirdaga bagli sarkoyun turkusu. baska isimlerlede taninmaktadir. ayrica kirac bu turkuyu harika seslendirmektedir.

bağa girdim bağ budanmış
    bağa bülbül dadanmış
    on beş yaşında da nazife'de hanım
    kimlere aldanmış

o tepeden bu tepeye
    oyun olur mu
    on beş yaşında da nazife'de hanıma
    doyum olur mu

çıktım şarköy'ün bağına
    sıra sıra zeytinler
    on beş yaşında da nazife'de hanıma yazık ettiler

soz-muzik: anonim.

bu turkunun diger isimleri ise soyledir:
    baga girdim bag budanmis ve nazife hanim.
    #932791 (ankakusu, 01.12.2006 00:22 ~ 00:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sarkoy turkusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sarkoy turkusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarkoy turkusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» klasik devlet adami kliseleri » sana gelmek istiyorum » davulcustar » ola toivonen » afrika birligi » rauf volkan ekinci » pablo neruda » hulya avsar in kurban kesmeye karsi olmasi » populer felsefe » omer urundul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games