salyalar akar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ali akar
  2. akar akar akar
  3. akar
  4. her sey akar
  5. senol akar
  6. necip akar
  7. ne akar ne kokar
  8. hulusi akar
  9. nail akar
  10. diyarbekir sad akar

© 2008 - uludağ sözlük

salyalar akar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. salyalar akar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu salyalar akar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» itu sozluk e rezil olmak » puandorg » akliselimin hakim kilinmasi » abd bayragini don yapan abdliler » ogrencinin savunmaya gectigi anlar » bastim eksiyi bastim eksiyi » entry tekrari cift entry » hulya avsar in kurban kesmeye karsi olmasi » moderasyon » kusku a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games