saklambac oynarken agaca saklanan zeka kupu 

kapat
  1. çocukluk yıllarımızın en zevkli oyunlarından biri olan saklambacın, hedefine hizmette sınır tanımayan karakteridiydi bu ağaca saklanan arkadaş. çok zekiydi, şimdi daha iyi anlıyorum. öyle ya, madem oyunumuzun adı saklambaçtı ve amaç ebeye görünmemekti, öyleyse ebenin ''ulen bu herif manyak mı kı ağaca çıkıyor, oradan sobeleyemez ki bu denyo beni'' gibi düşüncelere gark olup ağaca bakmaması da ihtimal dahilindeydi. yani. bu bilinçle, bir taraftan ''oho bu salak beni s.ksen bulamaz burda ya!'' rahatlığına ermiş ve bir taraftan da ağaçta talana başlamış olan günün elemanı arkadaşımız, birinin sobe yapıp oyunun bitmesini hımbıl hımbıl beklemeye koyulmuştur artık. (bkz: erkek aslan sessizce avını beklemektedir) ama unuttuğu, ebenin tüm oyuncuları tek tek sobelemesi sonrası o seve seve çıkıp keyif çattığı ağaçtan s.ke s.ke inmeye zorlanacağıdır. (bkz: mahalle baskısı) tabii bir de ağacın sahibi teyzemiz tarafından kürekle erken emeklilikten faydalandırılmazsa!

''in lan aşağı itolit!'' hızlı söyleyeceksin bunu. itolit! hah.
    #2714653 (lanetpanc, 19.12.2007 03:17 ~ 22.01.2008 23:51)
  2. Bu küplerin, özellikle gece oynanan saklambaçlarda, orasına burasına ot bağlayıp kamufle olmaya çalışan modelleri de mevcuttur.
    #2714700 (stennlord, 19.12.2007 03:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

saklambac oynarken agaca saklanan zeka kupu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saklambac oynarken agaca saklanan zeka kupu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saklambac oynarken agaca saklanan zeka kupu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about saklambac oynarken agaca saklanan zeka kupu. Copyrights of the articles are belong to their authors.