saka yaptim 

kapat
  1. yıllar önce nejat alp'in seslendirdiği şarkıya seda sayan ve nihat doğan düet yapmışlardır...

*
    ayrılmalıyız seninle ikimiz
    mutlu olamayız biz
    hasret ikimizi kavursa bile
    unutmalıyız bu sevgimizi
    unutmalıyız biz
    gözümüzde yaş kalmasa bile

*
    söyleme söyleme
    dayanmaz yüreğim söyleme
    dur isteme dur
    ayrılık ölüm gibi isteme
    *
    şaka yaptım şaka yaptım sevgilim
    ayrılır mıyım
    senin gibi sevgiliyi
    ömrümce bırakır mıyım
    *
    bir an sahi sanmıştım
    nasılda inanmıştım sözlerine kanmıştım
    ayrılık var sanmıştım delisin delisin
    şaka bile olsa deme
    ateş düşer yüreğime
    nasıl razı olur gönlün
    bana böyle sözler etmeye
    *
    şaka yaptım şaka yaptım sevgilim
    ayrılır mıyım
    senin gibi sevgiliyi
    ömrümce bırakır mıyım
    *
    delisin delisin
    #1491797 (cadi findigi, 04.04.2007 20:54)
  2. yapılan şakanın anlaşılmamasından dolayı, şakayı yapanın korkarak sarf ettiği cümle.
    #1970332 (Acil Cikis Noktasi, 20.07.2007 01:15)
  3. söz-müzik: sezen aksu
    yorum: levent yüksel

çok eğlenceli, fıkır fıkır bir şarkı.

aha bak yazdım buraya
    basıp gitmem yakındır
    vadesi doldu dolacak
    bitti bitiyor eli kulağında

aha bak bozdum yemini
    yetti bu kadar tanımdır
    aklını başına al
    iyi kötü karşındaki adamdır

ben var ya ben eğer istersem
    gül üstüne gül koklarım
    bir de kızarsam niyet bozarsam
    her çiçekten bal toplarım

şaka şaka yaptım şaka yaptım
    kandırdım seni
    şaka şaka yaptım şaka yaptım
    yandırdım seni

benim zorum kendi canımla
    yalan dolan hepsi dilimde
    cananım çok derinde
    senin yerin, hiç kaçarım yok
    #2613697 (kIran kIrana, 21.11.2007 14:04)
  4. herhalde en çok 1 nisanda söylenen sözdür.
    #2838727 (zifiri gece, 14.01.2008 22:19)
  5. genelde, ortada sakayla uzaktan yakindan alakasi olmayan bir durumun olması ve bu durumun sorumlusu olan kisinin cok fena sicmasi sonucu 'ehe saka yaptim' diyerek olay yerinden kacmasi.
    #3939732 (kanatligokyuzu, 09.09.2008 16:04)
  6. inanilmaz bir sarki, ciddiye alip da gülmemek elde degil özellikle bu görüntüyü de gördükten sonra.

http://www.youtube.com/watch?v=zcALF0fF-tM +
    #3998503 (Nili84, 23.09.2008 05:32)
  7. tamamıyle ciddi oldugu bir konuda karşı tarafın kırıldıgını farkeden ya da ortamın gerildigini gören bireyin bazen kalbinin iyiliginden bazen üçbuçuk atmaktan dolayı sarfettigi söz öbeğidir. şaka yapan şaka yaptım demez zaten şakaya gülünür geçilir. gülünmüyorsa ona ya pot ya gaf ya da salaklık denebilir.
    (bkz: sözüm meclisten dışarı)
    #3998558 (meydanbenim, 23.09.2008 07:35)

© 2008 - uludağ sözlük

saka yaptim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saka yaptim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saka yaptim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kira parasini vermeyen ev arkadasi » muzo » ofsayti anlamayan kadin modeli » peceteye recete yazan doktor » iplikci nedim » su cicegi » hamo » otuz bir cekerken kolun yerinden firlamasi » jale » yaz tatilini cadirda gecirmek » uzaktan kumandali essek » ho amca » lumpen rap » ilkokulun vazgecilmezleri » benjcev » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kaside i moderator » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » fosforlu prezervatif » kazim koyuncu vs ismail turut » altizlara verilebilecek isimler » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » din hocasi ogrenci diyaloglari » lost un en guzel bayani » sefa sirmen » eski sevgiliyi facebook da gormek » hirt » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » surudenayrilanidealistkuzu » karmanin sifir olmasi » naomi