sadis filozof 

kapat
  1. filozofların sadis olanındandır.

dördüncü nesil yazar.
    #1522355 (LocK, 13.04.2007 14:39)
  2. t sinin nerede olduğu bilinmeyen fazla da ilgilenilmeyen uuser.
    #1533473 (bahtsiz medeni, 16.04.2007 17:54)
  3. geçen gece "yarabbi feryadımı artık duysan diyorum" şarkısını söylerken aklımdan geçen insan.. nedeni bilinmez..
    #1536422 (Dasti, 17.04.2007 15:39)
  4. kendi kendine soru soran,kendi kendine cevap veren,kendi kendine konuşan kişidir
    #1604830 (tatlilimon, 03.05.2007 23:51)
  5. (bkz: sadis ne lan) * * *
    #1637159 (barış, 13.05.2007 00:31 ~ 00:33)
  6. "Anlatamıyorum
    Ağlasam sesimi duyarmısınız
    Mısralarımda,
    Dokunabilir misiniz gözyaşlarıma
    Ellerinizle,
    Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
    Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
    Bu derde düşmeden önce.
    Bir yer var biliyorum,
    Her şeyi söylemek mümkün
    Epeyce yaklaşmışım duyuyorum
    Anlatamıyorum"

diyen yazardır.
    #1820772 (sadis filozof, 25.06.2007 19:09)
  7. kaçıncı kuşaktan olduğunu çıkaramadığım akrabam.
    #2174473 (filozofil, 21.08.2007 23:42)

© 2008 - uludağ sözlük

sadis filozof başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sadis filozof ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadis filozof nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » wreqfasd » muhim degil » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » brothers of the lame » gotumuzde ergenekon parmagi » unutamamak » yaratici besiktas taraftari » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » disprozodi » muslum denen hiyar burda mi » cehenneme gitme sebepleri » yabancica » bulbulun cilesi » ismail alpen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ultima online » uludag sozluk vs itu sozluk » sigarayi birakmak » yolun basi » behavioral autogynephilia » power fm » the zephyr song » jim dunlop » chronophilia » bu son olsun » baskici bir ailede yetismek » the four horsemen » metin culhaoglu » bir derdim var yasanmisliklari » bag it up