s oliver 

kapat
  1. alman çorap firması. *
    #2194733 (fobia, 25.08.2007 02:28)
  2. yalnizca corap degil, her turlu giyim esyasi ureten firmadir. cogunlukla modelleri esprit taklidir ama kalitelidir.
    #2194761 (yogurette, 25.08.2007 02:32 ~ 02:35)
  3. bir zamanlar borussia dortmund'un formasına reklam veren firma.
    #2194766 (kutupsal form, 25.08.2007 02:33)
  4. malları oldukca kaliteli, fiyatları da gayet normal olan, alman giyim markası. alman gençleri tarafından bolca sömürülmektedir.
    #3034121 (faidelibilgi, 20.02.2008 12:55)

© 2008 - uludağ sözlük

s oliver başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. s oliver ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu s oliver nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orhan tv » eski sevgilinin esinden ayar yemek » sozlukteki buglar » murat boz bizi de boz » ucuncu ulke » dedirten dedirten insan » sozluklerin editoruyum gazetelerin kopyacisiyim » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi » duty free » tozo » roshan » unutulmak » fringe » fenerbahce nin alay konusu olmasi » e entertainment » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tirsinti » king mathers » 18 » anadolu rock » felsefe » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » kuru fasulye » tobias beecher » metrobus » dogunun limanlari » hittin savasi » genetik ozellikleriyle ovunen insan » windows 7 » fenerbahce ye teknik direktorluk icin basvurmak » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi