ryan o neal 

kapat
  1. barry lyndon filminin esas oğlanı.
    #3151707 (alone with everybody, 17.03.2008 00:57)
  2. rayn oniıl diye telaffuz edilir.
    #3151912 (akrep insani, 17.03.2008 01:30)
  3. (bkz: ryan o'reilly)
    #3152065 (Achtung, 17.03.2008 02:03 ~ 02:04)

© 2008 - uludağ sözlük

ryan o neal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ryan o neal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ryan o neal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baydin gayri » pkk teroru » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » gel guzelim gel » howjsay com » uzun asklarin kisa vedasi » blogger » buyuyunce moderator olucam » mistik guc » aknefug » onurkul » metin oktay » esmer bilgi » 18 4 inc » edit yapmamis yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » cilgin bir hayat yasamak » aktutun karakolu » disko krali » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » gichin funakoshi » besdut deresi kaya mezarlari » en guzel ps2 oyunlari » bir garip rap » i dont wanna know » enrico experience » elven blood » meslek kurulusu » fuckin awesome » en erken bosalma rekoru