bugün
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- gecenin şarkısı8
- iremga da ki ga'nın anlamı21
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- dinsiz olmak13
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
hatunları denizden yürütelim.
Moskavada adana merkez patlıyor herkes açacaksın.
ilk başta hükümetin akepeden alınması ile başlanması gerekir.
türk tarihine bakıp nasıl defalarca kazanmışızı öğrenmekle. tarih tekerrürden ibarettir derler. şimdi gençler bilmez zamanında türkler moskovayı ateşe verdi. bildiğin koskoca moskova yandı. deli ivan kaçacak delik aradı. kırım hanlığı defalarca yendi rusyayı.
günümüz de ise 16 türk devletinin 5 tanesi eski sovyetlerden ayrılıp devlet oldular. şöyle bir nüfus'u türkiyeyi dahil edip toplarsan rusyayı yerle bir edecek güçte olduklarını görebilirsin. ha diğer 11 türk devletlerini dahil bile etmedim. rusya'nın maçası yemez türkiye'ye savaş açmaya. keza yiyorsa da buyursun. biz burdayız.
günümüz de ise 16 türk devletinin 5 tanesi eski sovyetlerden ayrılıp devlet oldular. şöyle bir nüfus'u türkiyeyi dahil edip toplarsan rusyayı yerle bir edecek güçte olduklarını görebilirsin. ha diğer 11 türk devletlerini dahil bile etmedim. rusya'nın maçası yemez türkiye'ye savaş açmaya. keza yiyorsa da buyursun. biz burdayız.
Kazanamassın yüzde 0,1 ihtimal bile yok.
tabiki lanetleyerek, tıpkı pkk'yı lanetleyerek bitirdiğimiz gibi.
rus kızlarının gönlünü çalarak.
Füzeleri sneijder atarsa neden olmasın?
pezevenklerimiz ajanlık ederse kazanabiliriz.
Savaşın kazananı olmaz. Galibi olur.
görsel
döner pıçağımı hazırda tutayımda nolur nolmaz.
döner pıçağımı hazırda tutayımda nolur nolmaz.
Bombayı a'ya kurun. Geçerken Ctyi smokelayın. Bir kişi shortu tutsun. Bir kişi long kapıda arkamızı kollasın. Bir kişi midde beklesin. Sniper merdivenlerde beklesin. Bunlar kesin b'ye gider. Ez Noobs.
(bkz: beş kişilik dev ordu)
(bkz: beş kişilik dev ordu)
red alert 2 oynayanlar bir adım ileri çıksın. sınırdaki bariyerleri aktif hale getirip karşıya da spy yollarsak bu işi çözeriz.
985 tane nükleer savaş başlığı olan bir ülkeye savaş ilan eden geri zekalı mal oğlu malların sidik savaşı.
çanakkale'yi unutmuş olan hafıza sıkıntılı bireylerin yalnızca gelişmişlik kavramını göz önüne alarak ''kesin yeniliriz'' dediğini görmekteyiz. o iş biraz sıkar hocam.
saçmalamayın. tabii ki hilal taktiği. mohaç'ı hatırlayın.
4-2-3-1 oynayarak.
geri dörtlüde; umut bulut, burak yılmaz, maryo gomez, sercan
ön liberolar; kuarejma, şnayder
orta saha; muslera, volkan, tolga zengin
ileri; hamza hamzaoğlu.
bu dizilişle kazanırım. ciddiyim.
geri dörtlüde; umut bulut, burak yılmaz, maryo gomez, sercan
ön liberolar; kuarejma, şnayder
orta saha; muslera, volkan, tolga zengin
ileri; hamza hamzaoğlu.
bu dizilişle kazanırım. ciddiyim.
Karilarini sikerek afedersiniz.
Bu savasin bi kazanani olmaz.
ruslar pkk'ye olan destegi arttirir. Türkler de cecenlere olan desteklerini arttirir.
ortada olan hic bir seyden habrri olmayana, sivil halka olur.
ic savaslar esnasinda bir de karadeniz de birbirlerine girerler. Ölen ölene. Taki verilen kayiplar fark edilene kadar. Daha sonra da "bu savasi hic birimiz kazanmadik" nidalari yükselir.
ruslar pkk'ye olan destegi arttirir. Türkler de cecenlere olan desteklerini arttirir.
ortada olan hic bir seyden habrri olmayana, sivil halka olur.
ic savaslar esnasinda bir de karadeniz de birbirlerine girerler. Ölen ölene. Taki verilen kayiplar fark edilene kadar. Daha sonra da "bu savasi hic birimiz kazanmadik" nidalari yükselir.
Nato üyesi bir ülke tek başına rusya ile savasmaz. Diyelim savaşacak bunu doğrudan yapmaz. Etrafta bu kadar ne udugu belirsiz silahlı grup ve pkk var. Ciddi silah desteği askeri eğitmen desteği ve finans desteği verir. En uzun kara sınırının yol geçen hanı olduğunu düşünürsek bu işten türkiye zararla çıkar. Doğalgaz bile demedim bakın bu itiraftir.
türki cumhuriyetler ile birleşerek kazanırız.
komik bir sorudur. ülkemizde savaş stratejistliğine gönül vermiş ne kadar toy olduğunu bize gösterir. ulan hiçbirinizin dediği olmaz anlıyo musunuz siktirin gidin age of roma total falan oynayın şimdi.
bir apolitik bireye sorulduğunda akıl almaz cevaplara gebelik edecek soru türüdür. olası cevap şekilleri aşağıdaki gibidir;
* bu dünyanın çok zengin adamları yok mu ya? iddaa gibi bir kurum açtırırız, favoriyi rusya gösteririz. çok kazanmak için zenginler bize oynar. destek de oldular mı, bu iş tamam...
* rusya savaşı mı? oğlum onların kuzey tarafı hep buzul. nükleer sallamasak bile, oraları iyice ısıtırız. alev topu falan atarız. rusya hep sel, hep vahşet! kazanırız lan bu savaşı!
* "patates vermeyiz" diyerek tehdit ederiz koçum. patates yoksa vodka yok. vodka yoksa rusya yok!
* rusya'da iş gören kaç erkek var ki hacı? hep kadın onlar. silahlarını imha edersek, güzel bir eş sahibi bile olabiliriz! *
* ben mesela rusyaca bilemiyorum. onların da türkiyece bilmediklerini düşünüyorum. bu şartlarda savaşamayız ki!
* bu dünyanın çok zengin adamları yok mu ya? iddaa gibi bir kurum açtırırız, favoriyi rusya gösteririz. çok kazanmak için zenginler bize oynar. destek de oldular mı, bu iş tamam...
* rusya savaşı mı? oğlum onların kuzey tarafı hep buzul. nükleer sallamasak bile, oraları iyice ısıtırız. alev topu falan atarız. rusya hep sel, hep vahşet! kazanırız lan bu savaşı!
* "patates vermeyiz" diyerek tehdit ederiz koçum. patates yoksa vodka yok. vodka yoksa rusya yok!
* rusya'da iş gören kaç erkek var ki hacı? hep kadın onlar. silahlarını imha edersek, güzel bir eş sahibi bile olabiliriz! *
* ben mesela rusyaca bilemiyorum. onların da türkiyece bilmediklerini düşünüyorum. bu şartlarda savaşamayız ki!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar