rulet 

kapat
  1. fr roulette = küçük tekerlek.
    küçük bir topun, tekerlek biçimli döner bi tablodaki numaralı kırmızı ve siyah bölmelerden hangisinde duracağı üzerine bahse girmeye dayanan kumar oyunu.
    ahanda bu;
    http://www.vec-company.ru...g/rulet_koleso/rulet1.jpg +
    #252525 (cikarinbeniburdan, 17.05.2006 00:33)
  2. sayılar toplamı 666 dır...
    #1125177 (demolay, 08.01.2007 18:53)
  3. (bkz: rus ruleti)
    #1125190 (ozkrm, 08.01.2007 18:56 ~ 19:01)
  4. Einstein'in ustamiz- rulette para kazanmanin yolu masadan tas calmaktir-demistir.butun kumarlar gibi cok tehlikeli bir oyundur.matematiksel olarak Para kazanma orani "0,975"'tir,adil denen oyunlarda bu oranin "1" olmasi gerekir.universitede istatistik dersi alip, elektronik rulet makinesinin ustundeki 0,975 pay out(geri odeme) yazisini,sisteme giren her yuz liranin 97,5 lirasi musterilere geri odeniyor diye dusunup pastadan payini arttirmaya calisan andavallar vardir(misal ben).kazanmak icin sihirli bir yontem yoktur,ama kaybetmek icin sinirsiz yontem vardir.hirs yapildiginda felaketle sonuclanabilir,bagimlilik yaratmamasi icin uzak durulmasi sarttir.
    #3248136 (zirvato, 09.04.2008 00:28)
  5. azcik bile olsa kazandignizda hemen kalkilmasi gereken bir oyundur. o yuzden hirs yapmayin yuvasi sonen cok insan vardir. ve unutmamali masa hep kazanir. aklinizdaki paradan bir gidim fazla daha oynamayin.
    #3732366 (arbeitmachtfrei, 28.07.2008 05:39)
  6. 100 kagit girip 300 kapatmayi aliskanlik haline getirdigim kumarin en cazip hali.
    kazanmak icin 5000 tane yontem vardir.
    4999 tanesi sanstir ama. oyle bir dezavantaji var.

1 tanesi de mantiktir, cok guzeldir.

(ama ayni 16 kareye 500 kredi giren gerizekali abilerimiz sonunda makineyle kavga etme noktasina geldiler ki koskoca godomanlara hic yakismiyor.)

zeki insanlar rulette asla ama asla batmazlar. en fazla karsiz kaparlar.
    #3748433 (the godfather, 31.07.2008 11:12)
  7. çok tehlikeli bir kumar.
    yavaş yavaş kazanırsınız ama elinizdeki her şeyi farkında olmadan 10 dk içinde verirsiniz.
    cebinizdeki para masadaki taş halini alınca paranın ağırlığı gider ve yerine elinizdeki hafif oyun taşları kalır. bir anda kendinizi 50 dolarlık, 100 dolarlık taşları masaya basarken bulursunuz.

çılgınım, manyağım, hastasıyım, illa yabancı ülke ya da kıbrıs'a çıkınca oynacağım diyorsanız, mutlaka ama mutlaka kafanızda bir bütçe belirleyin. misal 500 dolarla oyuna giriyorum ve bu parayı kaybedersem bugün bir daha kesinlikle oynamayacağım diye kendinize söz verin ya da bu parayı 1000 dolar yaptığım an masadan kalkarım gibi. unutmayın siz istediğiniz zaman masadan çekilebilirsiniz ama masanın böyle bir şansı yok.

oynamaya karar verdiğiniz ve oyuna başladığınız an yaşadığınız haz çok tatlıdır. ama bu, kumarın akıllı adam işi olmadığını değiştirmez.
    #3772551 (zero tolerance, 05.08.2008 06:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

rulet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rulet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rulet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about rulet. Copyrights of the articles are belong to their authors.