ruha 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. el ruha
  2. ruha tapinma
  3. bedenin ruha dar gelmesi
  4. ruha dokunan dusunceler
  5. sarkilarin ruha dokunmasi
  6. bedenin ruha bol gelmesi
  7. ahsap ruha ten giyinmek
  8. rtuk un zekaya ve ruha mudahalesi
  9. ruha giden yolu aramak
  10. dunyaya gelmeden ruha sorular ve cevaplar four

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» olduramadim » biko » gs nin sampiyon oldugu gecede fenerli olmak » tavas in tarihi eserleri » sozluk ne oluyor gotun basin oynuyor » nazli ilicak » durak macerasi » alone with everybody » degisim » thakaho » turk » ella » 2009 2010 turkcell super lig sampiyonu » sac uzatirken cekilen sikintilar » saraykoy un tarihi eserleri » bursaspor taraftari » gebze » k dergi » fikri sonmez » toplumsal sistemler » alevi misin » normal » parayi bulunca nick degistirmek » ben boyle veda etmeliyim » history » bayramic » julien escude » bulutsuzluk ozlemi » the hitchhiker s guide to the galaxy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa