rowenta brush active 

kapat
  1. saç şekillendiricilerde bir ilke imza atmış alet. şimdiye kadarki saç şekillendiriciler ıslak saça uygulanamıyordu bu yüzden şekil alması da zor oluyordu. ama bu alet sayesinde saçlarınız ıslakken de fön çekebiliyorsunuz.
    #1285426 (Bushi, 10.02.2007 16:42)

© 2008 - uludağ sözlük

rowenta brush active başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rowenta brush active ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rowenta brush active nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu bir skandal » sara thunebro » bordomavi net » facebook istihbarata calisiyor iddiasi » ask » ben bir water closet turuna cikayim » czech national basketball league » en cok entry giren yazar » ehi ehi ehi » urolagni » yasamak icin oldur » gulum » babanin degerinin anlasildigi anlar » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » ajda pekkan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » afro sacli tatar » baskici bir ailede yetismek » sevgili » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » the floating head » duran toplarin usta ismi sabri » pesin edit » medine nin mucevheri » devlet memuru » tatar atlilari beni hep korkutmustur » simon » kirmizi kursun kalem » duellonun kurallari » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask