rodeo erkei 

kapat
  1. dördüncü nesil hoşgelmiş yazar.
    (yasakani, 28.09.2007 21:01)
  2. nickini beğenmediğim yazar. umrunda mı? sanmıyorum.
    (bkz: ahahaha)
    (fehimsiz ekmek, 28.09.2007 21:05)
  3. rodeo erkei ücüncü nesildir.sadece ucuz kahramanliklari yüzünden rodeo erkeidir.ayrica hos bulmustur.
    (rodeo erkei, 08.03.2008 23:45 ~ 12.04.2008 05:45)
  4. mustafa, ali, ahmet ya da hüseyindir.
    (anise, 08.03.2008 23:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» champions online » yalan » dania » kazim kazim » bir adam bir ev ve huzur » burak guven » toplumsal sistemler » sevgilisi olmayip ben amelie yim diyen cirkin kiz » everything is going to be allright » the hitchhiker s guide to the galaxy » tavlada gelen zari kafiyeli soyleme » sozluk okuma yazma dersleri » ego nun askinligi » akustikmolotof » krypteria » tarantula » bir sut denemesi » yaramazlar » shabani nonda » temren » bodyforumtr com » lahmacunla otobuse binmek » sprnova » sunnet olacak yazarlara tavsiyeler » kendini kurmak » protein tozu » within temptation » istedigimiz sorudan baslayabilir miyiz » 10 mayis 2008 galatasaray g birligi oftas maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa