reddetmek 

kapat
  1. kabul etmemek, öneriyi geri çevirmek, teklifi olumsuz yanıtlamak.
    tam tersi için (bkz: reddedilmek)
    #243183 (asiti kaçmış kola, 14.05.2006 13:25)
  2. _ya .... ben çok düşündüm bunu sana yapmaya hakkım yok. benim bir kız arkadaşım var. olay bundan ibaret yani.

bu bir uzatmalı reddetme örneğidir. karşı taraf şaşırır tabiki çünkü reddetmesini bırakın sakladığı bir de kız arkadaşı vardır.
    #1232923 (pinkbaby, 30.01.2007 16:15)
  3. bir teklifi geri çevirmek anlamındadır. örneğin: öncelikle çok hoş birisin, çok tatlısın, emin ol bu kararı vermek hiç kolay değildi ama seninle arkadaş kalsak daha iyi olacak sanki... şeklindeki diyaloglardan oluşur ve kişi kısaca hayır demeye çalışıyordur.
    #2373044 (parazittin, 24.09.2007 17:38)

© 2008 - uludağ sözlük

reddetmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. reddetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu reddetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hello world » akor listesi » king of loss » eti form yiyip kilo alan insan » nuray mert » aybars lebib » bu sarki bizim olsun » tribun atesi » dragutin dimitriyevic » bob beamon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games