red house 

kapat
  1. (bkz: redhouse)
    #1103395 (markasiz, 04.01.2007 10:45)
  2. Red House şeklindeki yazımı, baba gitarist jimi hendrix'in şarkılarından birisidir aynı zamanda.
    #1315049 (cokamacliklavye, 17.02.2007 11:12)
  3. (bkz: Jimi Hendrix) in yarmi$ a$mi$ blues de devle$en bir parçasidir. Her Blues sever insanin bir kez dinlemesi farz olan parçadir. stevie ray vaughan tarafindan da coverlanmiştir.
    #2052367 (Grunge, 01.08.2007 19:31 ~ 19:32)

© 2008 - uludağ sözlük

red house başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. red house ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu red house nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp karsitlarinin ask kavramini lackalastirmasi » 2009 uefa kupasi birinci grup » yaran ayarlar » jump tv » yeni baslayanlar icin arabistan » meme acarak protesto yapmak » tuketim toplumu » gozlerin » konerak sinthasomphone » sehirlere gore kizlarin kasarlik orani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games