quicksand 

kapat
  1. en güzel travis şarkısı. sözleriyle müziğiyle benim nezdimde muhteşem bir şaheserdir, başucu şarkısı, yıllar geçse de winamp playlist den çıkarılmayacak şarkıdır.
    #1130502 (sayid jarrah, 09.01.2007 22:08)
  2. (bkz: quicksand jesus)
    #1130555 (slasher, 09.01.2007 22:19)
  3. özellikle de melodisiyle insanı alıp başka diyarlara götüren şarkı.
    #2401389 (kafambidunya, 29.09.2007 22:09)

© 2008 - uludağ sözlük

quicksand başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. quicksand ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu quicksand nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 24 mayis 1993 bingol katliami » izmirde su kesintisi » taraf » evrim teorisi » yonbang » londra » kizlarin kiskanc dedikoducu seksi varliklar olmasi » dogankaya » asiri dozda ilac alarak intihar etmek » willothewhisp a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games