bugün

ingilizce bir kelime. vaiz anlamına gelmektedir. ayrıca bir dizi. izlenmesi gereken bir dizi midir merak edilir.
izlenmesi gereken bi dizi.
görsel
2. Sezonu çok iyi başlayan ve devam eden dizi.
çok gülüp eğlendiğim bölüm oldu. bu dizi ciddi anlamda iyi yolda gidiyor. umarım uzun yıllar da kalır ve izleriz.

aynı zaman da çizgi romanını da okumak lazım.
3. sezonu yayınlanmış efsane.
Zamanından önce final yapıyor olduğunu düşündüğüm muazzam dizi. Konusu, karakterleri, kurgusuyla (kazma başrolüne rağmen) kaliteliyim diye bağırsa da dindarları kızdıracak söylemleri yüzünden tutmadığı kanaatindeyim. Sağlam bir final yapıp sevenlerini mutlu etmelerini umuyorum.
Her seferinde orgazm oldugum dizi ya nasil son 10yilin en tutulan dizileri games of thrones, walking dead felan gibi populer olmadi bu dizi anlamiyorum, bazilari cizgi Roman kitabı daha iyi diyor tamam olabilir, bazilari basrol oyuncudan dem vuruyo ama bence bilerek hem biraz salak hem biraz kahraman hem biraz şapşal tiplemesini yapabilcek birini secmisler yinede cok sempatik durmasada Ben kurguya bakiyorum ve ondan mukemmel buluyorum.
ilk sezonunu bugün tamamladığım dizi.
final bölümü hakkında konuşmak gerekirse, neler olup bittiğine dair dişe dokunur bir cevap alamadık ve sonunda supernatural kafasına bağladı, ilk sezonu boşuna izlemişim gibi hissettim. bu haliyle devam etmek istemiyorum ama ikinci sezonu da izleyerek bir şans daha vereceğim.