post arabesk 

kapat
  1. Doksanlı yılların sonunda ülkemizdeki herşey gibi arabesk de değişmeye başladı.Kapitalizmin ve globalizmin şekilciliği ve herşeyi marka haline getirme anlayışına arabesk de dahil oldu.Toplumun sosyal tabakalarının en alt katmanlarından gelen arabesk sanatçılarının imajları,müzikleri ve hayat anlayışları değişti.Artık yaşadıkları aşk acılarını farklı bir şekilde ifade ediyorlardı.Türk müziğinin bir sektör haline gelmesi,büyük çaplı müzik firmalarının kurulması arabesk müziğide etkilemişti.Büyük kitlelere hitap eden bu müziğin iyi pazarlanması ve sunulması gerekiyordu.Artık arabesk müzik başkalaşmıştı.Özellikle almanyada yaşayan türklerin etkisiyle artık post arabesk devri başlamıştı.Görsel ve işitsel olarak arabesk sunumu zenginleşmişti.Post arabesk örnekleri için
    (bkz: cankan)
    (bkz: ismail yk)
    #564358 (diyonsos, 21.08.2006 23:36)
  2. (bkz: safak sonmez)
    #640383 (diyonsos, 16.09.2006 19:25)

© 2008 - uludağ sözlük

post arabesk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. post arabesk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu post arabesk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konfuzyon » seovi » mikropsi » yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » kulturpark » ultraslan » engin ceber » goztepe » bakkal insani » ayran ile sigara icmek » sergen yalcin » 314 » windows vista » eskisehir artik bir zirve yapiverelim zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yasak kadin » banco de gaia » i love this game » yetersiz tatar » bir derdim var yasanmisliklari » hipoestezi » hizli kumanda kullanma teknikleri » koprofobi » destina » yar bana varmadi » kuran i yere atan kizin sonu » tremor » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » sozlukteki bolucu patlamasi » stifler