bugün

konu, lakaplar, oyunculuk ve diyalogları ile çok kötü olmasına rağmen orço karekteri ile bildiğin sesli gülmeme neden olmuş dizi. keşke o karekter daha iyi bir dizide kullanılsa idi.
hem her boka sinirlenirim tribindeki trafo ne lan. kadir doğuluda doğrucu insan karekteri ile bildin dizi izlemekten soğutuyor.
oks annelerinden sonra türk televizyonlarında ki en şahane dizidir.

not: eksileyen arkadaşlar dikkat ederseniz oks annelerinden sonra ki dedim tabii ki bir oks anneleri değil.
türk dizilerine bir kez daha lanet ettiren dizidir.
bıktık artık liseli dizilerden.
Boş zamanları daha da boş hale getirmek için oldukça uygun bir dizi. Orço karakteri yer yer gülmemize sebep olsa da güldürmek için bu kadar abartılması doğallığı bozmuştur. Diğer karakterler hakkında yorum bile yapamıyorum hepsi daha önceden görmeye izlemeye alışık olduğumuz karakterler. Ayrıca Özge Özberk'in kariyerinin en kötü işidir. Böyle bir oyuncu nasıl böyle basit bir projeyi kabul etmiş şaşırmamak elde değil. Daha ilk bölümler olduğundan dizi antipatik gelmiş olabilir. Dizi hakkında pek umutlu olmasam da belki zamanla kalitesini yükseltebilir.
hakkında bu kadar entry girilince bittiğini sandığım dizi.

hatta bi an sevindim. *
kızların yüzünde ki makyajın yok denilecek kadar az olması dikkatimi çekti. ciddi olarak taktir ettim. likitsiz öğrenci görmeyeli uzun zaman olmuştu.
tanıtımlarından görüldüğü üzere, yine 30 yaşında tiplerin lise öğrencisi adı altında gazlanarak dramatik hayat bilgisi ambiansı yakalamaya çalışacağı bir yapımdır. başlamadan bitse iyidir...
melis babadağ için izlenebilecek dizi.
orço adlı karakter dışında hiç güzelliği olmayan dizi.
türk dizilerinin kalitesizliği ve senaristlerin yeteneksizliği düşünüldüğünde; yakında bir basket takımı kurulacak, zenginler ve fakirler arkadaş olup şampiyon olacaktır.
bir de bayrampaşalı karakterinin kız kardeşi ileride zenginlerden birine aşık olur ya da zenginlerden biri ona.

bunu yazdım ki belki okurlar da yapmazlar öyle bir şey.

dizinin tek ilgi çeken ve izleten yanı da berbat oyunculuklara, bilinen kurgulara rağmen bayrampaşalı ile zengin kızın aşkı (sadece başlangıç safhası güzel olur sonrasında monotonlaşır her ilişki gibi) ve iki öğrenci grubunun birbirlerine verdikleri ayarlardır.

neredeyse her karakterin absürd olmasının ise ne kadar zorlarsanız zorlayın mantıklı bir açıklaması olamaz.
en kısa zamanda yayından kaldırılmadığı takdirde ülke genelinde toplu intiharlar başlatacak dizidir.
eleştirdiğim ve eksi aldığım ve bu duruma anlam veremediğim yapımdır.
ya öyle ota-b*ka sözlüktaş eksilenir mi. *

edit: harf hatası.
ismiyle ilginç gelen 2 bölümdür izlediğim. güney karakterine bayıldım.
orço karakterini oynayan oyuncu gayet başarılı, karakter de fena sayılmaz. onun dışında dizinin konusu zaten yıllardır türk televizyonlarında işlenen zengin fakir çekişmesi. bazen bayan dialoglar oluyor o yüzden. genel olarak izlenebilir bir dizi olduğu söylenebilir.
bayrampaşalı karakteriyle kadir doğulunun beğenimi kazandığı dizi.
yapacağınız diziyi ........... . insan bu diziyi çekerken yayınlarken nasıl utanmaz lan ...... .

(bkz: fill in the blanks)
küçük sırlar'ın devamı niteliğinde olduğu düşünülen dizi.
Sadece fragmanlarından bile iğrenç bir dizi olduğu anlaşılan iğrenç oğrenci ve gençlik dizilerinden biri daha.
sikko bi yapımdır. izleyenin çük kadar aklı yoktur.

eksileyen elleriniz dert görmesin canlarıım. *
Sanırım bi kanal da artık dizi .
fragmanının çalıntı olduğunu bildiğim bir dizi.
Vakit kaybı, dizivari ergen hayali.
bu saçma sapan dizide oynayan özge özberk'e seslenmek istiyorum. sevgili özge özberk, hazır dizi yeni başlamışken gel sen beni dinle bu diziden ayrıl. böyle dandik, beş para etmez dizilerde oynayarak vaktini harcama, yeni projelere yönel. hem kendine hem de oyunculuğuna yazık etme...
özge özberk'e yazık olan, ayşegül aldinç'e ayrı bir yazık olan dizidir. ne bileyim bunlar çıksın diziden diğerleri arka sıradakilerle birleşsin. öğretmen kemal müdür muavini olarak gelsin oraya. olaylar gelişsin. oh mis.