pirates of caribbean 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pirates of the caribbean 3
  2. pirates of the caribbean
  3. pirates of the caribbean at world s end
  4. pirates of the caribbean dead man s chest
  5. caribbean
  6. royal caribbean
  7. caribbean blue
  8. pirates
  9. puzzle pirates
  10. sand pirates of the sahara

© 2008 - uludağ sözlük

pirates of caribbean başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pirates of caribbean ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pirates of caribbean nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yunus » cehennem korkusu » turgay demirel » kel kalmaktan korkmak » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » ibrahim kas » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » billy corgan » 80 lerde cocuk olmak » zamana ve mekana gore degisen seyler » erotic asphyxiation » trinidad tobago milliyetciligi » ain t it fun » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » on your own » turkiye ye yatirimlarinizi artirin » sabah sabah seda sayan » apne » hayat bilgisi » metrodaki guzel kiza asik olmak » sozde sirin soykirimi » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » pes 2009 » basliklari alt alta okumak » matrixxx » demonoid » alice in hell » delikanli adam