peizerat 

kapat
  1. besinci nesil yazar.
    (84 44 114 44, 31.01.2008 16:29)
  2. gwendal peizerat * ile bir ilgisi olabilir mi acaba...ayrıca hoşgelmiştir..
    (swastika, 18.02.2008 21:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ben bir multeciyim » rind » hamdi bey in yapmis oldugu 1 ytl lik teklife varim » uc paraya oynayan afrikali forvet » hoca nasradin kavugu » eski sevgiliden gelen mesaj » italyan edebiyati » askale nin tarihi eserleri » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » acun ilicali » amvo exe » isitme engelliler icin seks filmi » golgede ayni » karpuz kokusu » yanlis anlasilmis sarki sozleri » iphone » iskender mi buyuk veli mi kucuk sorunsali » halkin prensesi » tanri misafiri » azot fiksasyonu » rapidshare happy hours » ideefixe » trt » zebani » ederlezi » w » profesyonel askerlik » sirasi degil » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa