patsos 

kapat

1. fazla maliyeti olmayan tam bir öğrenci yiyeceğidir. sandviç ekmeğinin arasına kızarmış patates koyularak yapılan bir çabuk tüketim yemeğidir.
    istanbulda kadıköyde ortaya çıkmış birşiydir rivayetlere göre. elle soyulan patatesle yapılan tercihtir. farklı türleri vardır. amerikan salatalı, sosisli ... vs
    #511101 (semi, 08.08.2006 00:43)
  2. sosislisini bir türlü anlayamadığım ve bildiğimiz sosisli sandviçten ne farkı var bunun demekten kendimi alamadığım yiyecektir. mideyi şişirir ve fazlasıyla zararlıdır. **
    #511110 (hoppipolla, 08.08.2006 00:47)
  3. doğrusu patsodur, sonradan türemiş olan taklitçi kafeler ismine zarar vermiştir.
    #878415 (heycjcalhadiparcami, 18.11.2006 23:37)
  4. aparat büfe.
    #1960600 (franziska, 18.07.2007 16:32)
  5. (bkz: psikopat)
    (bkz: çağla şikel)
    (bkz: gora)*
    #1960611 (desifreolmusdisiuuser, 18.07.2007 16:33)
  6. patsos satan bir yer. barlar sokağına çıkarken solda kalıyor.

işleten bıyıklı amca ve metalci bir genç var. müzik konusunda ilginç tercihleri var. bir defasında içeride gülşen vb. bir şarkı çalarken bıyıklı amca bize doğru dönüp "biraz sertleşmeye ne dersiniz?" diyip iron maiden açmıştı. güzeldir.
    #1960628 (avedis, 18.07.2007 16:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

patsos başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. patsos ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu patsos nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about patsos. Copyrights of the articles are belong to their authors.