para senin kopegin olsun 

kapat
  1. "sana feda olsun, uğruna paralar döksem yeridir, helal-i hoş olsun" anlamlarına gelen abartılı fedakarlık ve jest sözü.
    (bkz: kopegin olsun)
    (bkz: marlboro kopegin olsun)
    #755752 (asiti kaçmış kola, 19.10.2006 22:17)
  2. genellikle parası olmayanlar tarafından söylenen ve yine genellikle paranın verilmek istenmediği durumlarda söylenen söz öbeği
    (bkz:-abi ver artık şu parayı
    -olm vercez dedik ya para senin köpeğin olsun lan )
    #755835 (tameryor, 19.10.2006 22:44)

© 2008 - uludağ sözlük

para senin kopegin olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. para senin kopegin olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu para senin kopegin olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lilliputyen varsanisi » hasretinden haci sakirleri deldim » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » kurtler bu ulkeye ne vermistir » stifler » the doors cafe » vanti lator » saint antuan kilisesi » kadir misiroglu » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » these living arms » kleptomani » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » vw beetle da nazi marsi dinlemek » nevroz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fasist » sana dair » dissection » ekspresyonizm » trans » resident » kujata » tarihin sonu » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » sanal acun » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » art of fighting 3 the path of warrior » sermayenin ulusal kokeninin oldugu gercegi » desmond david hume » ogrencilik gunleri