ozledim teninin kokusunu ozledim 

kapat
  1. bir selami sahin şarkısı

sen gittin ya, yaşantımın bir anlamı kalmadı;
    sen gittin ya, pencemere bir kez güneş doğmadı;
    sen gittin ya, senden sonra mutluluğum olmadı;
    senle geçen günlerimin değerini bilmedim...

sen gittin ya, gözlerimden yaşlar bir an dinmedi;
    sen gittin ya, ellerimden resmin bir an düşmedi;
    sen gittin ya, o gün bugün yüzüm gülmedi;
    senle geçen günlerimin değerini bilmedim...

özledim, teninin kokusunu özledim;
    özledim, sımsıcak nefesini özledim;
    özledim, sohbetini, o sesini özledim;
    gelmedin gözbebeğim, can yoldaşım gelmedin...
    #3382340 (mathildalp, 11.05.2008 01:54 ~ 01:55)
  2. özlenilen ten kokusu değil tendir. dokunmak ister, belki abazaya bağlamıştır ama konuya yumuşak yaklaşarak olayı kokuya bağlar.
    #3382357 (haku, 11.05.2008 01:58)
  3. mektubun giriş cümlesi.

akabinde... bu gece senin için itirlı bahçelerde rezervasyon yaptırdım. yaptırdım ki o kendine has eşsiz kokun bütün zerafetiyle varlığını hissettirsin. itri'ye de haber saldım, bu gece sadece bizim için çalacak...

not : gelmeden önce sakın banyo yapma. geçen sefer sabun kokusundan burnumun direği kırıldı.
    #3382392 (arabam var, 11.05.2008 02:08)
  4. (bkz: koltuk altı)
    #3382415 (aklini kullanan gerizekali, 11.05.2008 02:16)
  5. piiz in güzel bir şekilde coverını yaptığı parça.
    #3384120 (uzaydangelenkozmikisin, 11.05.2008 17:58)

© 2008 - uludağ sözlük

ozledim teninin kokusunu ozledim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ozledim teninin kokusunu ozledim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozledim teninin kokusunu ozledim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zaman icinde azalan galatasaray taraftari » devin smith » tarifsiz uzuyor bacaklarin » tunc kilinc » robert plant » sozluge sunucu alalim kampanyasi » rodrigo alvaro tello valenzuela » manken » saklambac oynarken termal kamera kullanmak » dino risi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games