oturdum soluklandim yigenim 

kapat
  1. (bkz: babaya oğlum demek)
    (bkz: dayı yeğen ilişkisi)
    (bkz: bu yaşta bu zeka)
    (bkz: yaslan şöyle)
    (bkz: arkana kalın bir şey verelim)
    #2909024 (yavuzum, 28.01.2008 17:24 ~ 17:25)
  2. (bkz: soğuk bir şeyler ikram edeyim)
    #2909028 (Garfield, 28.01.2008 17:25)

© 2008 - uludağ sözlük

oturdum soluklandim yigenim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oturdum soluklandim yigenim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oturdum soluklandim yigenim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tivordiyznak » necirvan barzani » dimitar ivankov » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » rip ride » uludag sozluk un reklam almasi » sevgiliye cicek almak » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » x e koyayim sana bir sey olmasin » pkk nin lider kadrosu » sara thunebro » klang cagrisim » hela yerine wc diyen vatan haini » hbb tv » nadia camukova » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » blind guardian dinleyip orta dunya yi kesfe cikmak » tarik ziya ekinci » ipt » unlu birine benzemek » ankaragucluler saraba dustuler » kapali olup okula girerken basini acan kiz » carry on wayward son » identifikasyon » antidepresan » sanrisal bozukluk » formati dagitan gammazlar » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » entheogenic » kafede yiyisen ciftleri ayiran garson