bugün

çevreyi pazarlanabilir bir ürün olarak gören akp hükümetinin çevre ve orman bakanlığını yapmış zat i muhterem. (bkz: 2b arazileri)
ismi uzun olan Portekizli futbolcu Kleper Laveran Lima Ferreira Pepe yi hatirlatan, eski bakandır.
adalet ve kalkınma partisine yakışmayan tek siyasi.

geçenlerde bir haberini duymuştum. bir lokantada yedigi yemegi begenmedigi için aşçıyı azarlamış , sonra azarlanan aşçı işsiz kalmış ve intahar etmişti.

bu haberden sonra bu adamdan nedendir bilinmez nefret etmeye başladım.

not; silinmem an meselesi.
akp nin milyon dolarlık ailelerinden...
Yiyin efendiler yiyin. Aksırıncaya, tıksırıncaya, patlayıncaya kadar yiyin!..
(bkz: benim bakanım işini bilir)
tipik bir akp'li tek farkı bu biraz abartmış.

yapıyorsan beri çaktırma kardeşim,bizim milletimiz tamam anlamaz ama yinede ayıp oluyor!

[http://www9.gazetevatan.c...ni-yontem/303249/1/Manset]
(bkz: devletin mali deniz yemeyen domuz)
bakanlığı zamanında madencilere kan kusturduğuna canlı şahit olduğum eski çevre ve orman bakanı. kendi yandaşı olmayan madencilerin, orman izin dosyalarını günlerce imzalamaz işletmeleri milyarlarca zarara uğratırdı. şimdi yerinde veysel eroğlu var bu bakanımız pepe den de beter. her fırsatta elindeki hançeri madencinin sırtına vurmakta çekinmeyen bir tip. kendine yandaş olan şirketlere ormanları peşkeş çekmekte üstlerine yok. son 2 yılda madencilerin orman bakanlarının "şahısları" yüzünden kayıpları 1 milyar doların üzerinde. vatan gazetesinin haberine göre sayın pepe* görev başındayken bir madencilik şirketine el altından koltuk çıkmış görevden düşüncede şirketin hisselerini geri almıştır. bu ülkede gündem değiştiren bir ihtiyaç varsa mutlaka birlerinin yandaşı çıkar sağlayacaktır.

bir başka parantez: şu an madencilik izileri verilmemekte ve madenciler 3 yıldır doğru dürüst üretim yapamamakta. birleri yurt dışından gemilere kömürleri yüklemiş, gebzede torbalatmış bile. devlet gücünü kullanarak kendilerine çıkar sağlayanların ahirette yakalarındayım. bu memleketin mahkemelerde kolay yırtarlar bu işlerden. hesap ahirete kaldı.
(bkz: pepee)