osman gokcek 

kapat
  1. melih gokcek'in oğlu. problemli biriymiş. cankaya belediye başkanlığına aday olacakmış.

http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=25192
    #616397 (abuzittin zelzele, 08.09.2006 05:55)
  2. melih gökçek'in çankaya'yı düşleyen büyük oğlu. büyükşehir'in spor kulübü'nün başında. aşti'de araçlardan kesilen paralar kulübe gittiğinden kaynak sıkıntısı çekmiyordur diye tahmin ediyorum. *
    #1413980 (ruyagordum, 15.03.2007 13:31)
  3. babasından arakladığı cipiyle mahallede gezerek site bekçilerine "vukuat var mı?" şeklinde sorular soran insanımsı bünye. çankaya belediye başkanlığına aday olma hedefi olsada kendisi çankaya da pek görülmez borusunun öttüğü mekanlarda boy göstermektedir. özellikle gri renkli toyota yaris'ten makas yemesiyle meşhurdur. **

(bkz: senin babanıda sevmezdim süt oğlan)
    #1446520 (TTTDDD, 24.03.2007 00:20 ~ 01.01.2008 18:24)
  4. melih gökçekin çankaya belediye başkanlığı için düşündüğü oğlu.çankaya belediye başkanı olursa baba oğul ankaranın suyunu çıkracak olan sahşiyet.
    şu an bi baltaya sap olmadığı halde koruma ordusuyla gezmektedir.
    #1470567 (cesyjames, 30.03.2007 10:31)
  5. ted'den çok iğrenç bir sebepten dolayı kovulmuş kişi. hayır o iğrençliği yapmış bir insan alay eder gibi cankaya'ya adayım diyor ya ben ona yanıyorum. bu arada o sebebin nolduğunu söylemeyeyim ayıp olur hatta sakıncalı da olabilir.
    #2775715 (madmadam, 01.01.2008 18:20)
  6. efendim, bu 25 yaşındaki arkadaşımız babası pardon ankara'nın padişahı tarafından çankaya belediye başkanlığına aday göstertilecekmiş. olabilir! tc'de belli kurallara uyan her birey aday olabilir. ha hatta sayın melih gökçek'e göre yavrum osman geleceğin başbakan adayıymış. ilginç! bu osman gokcek nasıl biri tanımak lazım! bir kere vukatları ile anlımakta osman!
    osman gökçek'in ted kollejinden atılması zaten ayrı bir olaydı. eleman ders esnasında masturbasyon yaparken hocasına yakalanır ve okuldan atılır. bununla da bitmez, osman bir gece eğlenceden dönerken (hafif alkollü tabi) ufak bir trafik kazası yapar ve arabasından çıkarak kaza yaptığı kişilere samuray kılıcı ile saldırı mahkemelik falan olurlar. adı samuray osman'a çıkar. 31ci osman, samuray osaman derken gün gelir okuduğu başkent üniversitesinden mezun olur ve ankara gençlik fedarasyonu diye bir örgüt kurar. osman bu gençlik örgütünün başı olur ve olaylar gelişir. meğer bu örgütün para kaynağı fikir vericisi kimmiş bilen var mı? Başında ünlü mossad ajanı david kimchenin bulunduğu Glocal Forummuş. zaten osman gökçek bu glocal genclik parlamentosunun ilk Türk üyelerindenmiş. vay be osman sen neymişsin be koçum! valla boynuz kulağı geçermiş sen babandan yaman adam olacan bu gidişler.

edit: eğer ki bu baba-oğul padişahlığına engel olmazsanız ankara'da kaybedeceksiniz tayyip amca. ha ben biliyorum akp'nin melih gökçek ve kabilesi ile arası iyi değil ama ben yine de uyarayım sizi.

linki vereyim de bakın nasıl bir adem evladıymış bu osman gökçek:

--spoiler--
    http://www.8sutun.com/node/13351
    --spoiler--
    #2900538 (kerameti kendinden menkul, 26.01.2008 20:25 ~ 14.02.2008 15:59)
  7. 2009 seçimlerinde çankaya için adaylığını koyması beklenen kişi.kendisi melik gökçek'in oğludur.
    #2900920 (girgirci25, 26.01.2008 21:28)
  8. çankaya belediye başkanı adayı olması muhtemel 'gökçek kabusu devam ediyor' filmi başrol oyuncusu. çankaya insanının oy vereceğini sanmıyorum, ama akp belediyeyi almak için uyguladığı böl-yönet politikasını hayata geçirirse olasılık dahiline girer.
    kuğulu geçitlerine ak parti amblemiyle asılı 'çankaya'yı seviyoruz' pankartına yazılması mümkün 'biz de sizden tiksiniyoruz' yazısı bir yana, bugün tunalı'da poşet poşet hediye dağıtıyordu osman gökçek'in havarileri.
    o hediye dağıtanlara 'validenizi alıp gider misiniz' denilesi bir ruh haline sokuyor insanı. gerim gerim geriyor, tunalı gibi çağdaş bir yerde osman gökçek kişisinin karşımıza çıkması, tansiyon düşürüyor kendi halimizde gezerken.
    bu kadar hediyenin parası nereden karşılanıyor pardon?
    bir de bugün tunalı'da 'sevgililer gününüz kutlu olsun, osman gökçek'in armağanı' diyen havarilerin yüzüne bir soru sormak lazımdı; "sizin anlayışınız sevgililer günü kutlamaya çok uygun değil mi? göz boyuyorsunuz, yarın belediye başkanı olursa bu adam, kuğulu park'ı yıktırıp yerine camii yaptırmayacağını garanti ediyor musunuz? daha önce yüzlerce akp'li belediye başkanının yaptığının aynısını bu da yapacaktır elbet..."
    çankaya'dan osman gökçek'e oy çıkmaz diyor, buradan kendisine, validenizi alıp gider misiniz diyorum; ananı da al git derdim de kızarlar, ne de olsa öfke bir tek onlar için bir hitabet sanatı.
    #3002485 (kIran kIrana, 14.02.2008 15:33)
  9. ted kolajinden atılması derste otuzbir çekerken yakalanması nedeniyle olan şahıs. * sınıfta terör estiren, kimseyi siklemeyen bir tipmiş. tasdikname üzerine babası i. melih gökçek tarafından samanyolu koleji'ne verilmiştir.
    #3468016 (dawsonleery, 30.05.2008 10:32)
  10. son samuray.
    #3710329 (cemvscem, 23.07.2008 23:13)
  11. ted ankara koleji'nden atılma sebebi kendisine ayar veren dönemin okul büyüklerinden bir kaçını babasının korumalarına dövdürtmesidir.bildiğim kadarıyla ankara'daki benzinliklerin %10'u onundur.
    #3710422 (merdo, 23.07.2008 23:30 ~ 23:39)
  12. türkiye'de siyasî görevlerin babadan oğula geçtiğini veya türkiye'nin hanedanlıkla yönetildiğini sanan/uman/öyle olması için uğraşan bir adamın, i. melih'in oğlu. karakteri için söylenecek pek bir şey yok. bu hâliyle çankaya belediye başkanlığına da aday olmuş. ne diyelim, belediye başkanı olacağı şimdiden belli. ülke daha ne yöneticiler gördü, hapisten çıkmış veya hapse düşmesi bin türlü dalavereyle engellenmiş nice politikacıları baş tacı etti, bunu mu etmeyecek?
    #3749648 (kitapkurdu, 31.07.2008 15:25 ~ 15:31)
  13. vatan gazetesinde çankaya belediye başkanlığna adaylığını koyacağı yazılan şahıs.
    koyar koyar, orasına karışamayız. ilginç olan bu haberin altında yüzlerce destekleyen yorum yapılmış olması, hepsi de bir iki cümlelik birbirine benzer. yorum yapanların diğer yorumları neler diye bakıyorsunuz tık! sadece tek yorum bilemediniz 2, o da bu konuyla ilgili. belli ki tek elden propaganda çalışmaları. bu yöntemi bir de adnan hocacılarda görürdük, adnan hoca ile ilgili bir haber olmaya görsün, altında müritleri döşenirdi yorumları, yine benzer cümlelerle. bu da aynı yolu deneiş, yerse millet tabi.

ankara bir kaba-dayı dan bıktı, bir sen eksik kalmıştın osman efendi.
    #3750831 (telashe, 31.07.2008 21:01 ~ 21:35)
  14. http://haber.gazetevatan....d=191668&Categoryid=1

babası bitti sanki! birde oğlu çıktı başımıza.
    #3750957 (aristo, 31.07.2008 21:25)
  15. armut dibine düştüyse demagoji ve vaadlerle bir yerlere gelebilir. şaşmamak lazım. ailecek boş konuşurlar ama iyi konuşmuş gibi görünürler. çankaya belediye başkanlığını ise rüyasında bile göremez diye düşünüyorum.
    #3751129 (myosotis, 31.07.2008 21:56)
  16. http://www.osmangokcek.co...shims/FothoAlbum/0003.jpg

(bkz: ibo izzet alişan mahsun özcan ve osman)
    #3752112 (jamall, 01.08.2008 00:34)
  17. televizyonda, ilk kez gordugumde kim oldugunu bilmedigimden cocuga bak ayni melih gokcek gibi konusuyor diye dusunurken beeeen osman gokcek seklinde bir ses duyup irkilmeme sebep olmus sahis.
    #3858151 (nanocu, 23.08.2008 08:37)
  18. gökçek virüsünün çocuk hali.
    #3858165 (david addison, 23.08.2008 08:45)

© 2008 - uludağ sözlük

osman gokcek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. osman gokcek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu osman gokcek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» internette hayatini satan adam » ve yalnizlik sigara kulu kadar yalnizlik » 28 agustos 2008 besiktas nk siroki brjeg maci » my fish » belki bir gun yaslanacagim ama asla buyumeyecegim » banka mufettisi » charles fourier » kayhan yildizoglu » tam bugday ekmegi » ask yasayanlar icindir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games