osman altunterim 

1. Fotogol gazetesi spor yazarı,
    Lig radyo programcısıdır.
    #11481786 (Blackmoon, 20.04.2011 15:32)
  2. aktif olarak twitter kullanan gazeteci.

https://twitter.com/#!/altunterim
    #12698349 (d dayy, 07.08.2011 16:48)
  3. fenerbahçe nefretiyle yanan, kavrulan liselimedya mensubu bir spor yazarı. sorsan galatasaraylıyım der. ama milleti kışkırtmak amacı taşıyan, basın mensubu kimliğini kendi kötü emellerine alet eden, kasıtlı olarak bazı kişi ve kurumlar hakkında atan, aleyhe haber peşinde koşturan kalemşör. böyle devam ederse çok iyi yerlere geleceğinden eminiz ama. aynen devam. ayrıca bugün gördüm ki; doğru, dürüst, omurgalı adamlar bu arkadaşın çok zoruna gidiyormuş. zira sağa sola tehditler savurmasının başka bir açıklamasını bulamadım.
    #14500611 (ortakkatlarinensempatigi, 05.02.2012 21:57 ~ 22:04)
  4. galatasaraylı bir gazetecidir.

fenerbahçeli kostümüyle gezen bir çok yavşağın bulunduğu spor alemine karşı galatasaraylı bir gazeteci olarak mücadele eder, severiz kendisini...
    #15381658 (tavuklupasta, 04.05.2012 20:51)

Copyright © 2012 - uludağ sözlük

osman altunterim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. osman altunterim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi doğru olmamakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu osman altunterim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about osman altunterim. copyrights of the articles are belong to their authors.