olmas 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yumusak olma ezilirsin sert olma kirilirsin
  2. dusman olma pisman olma
  3. ne ol ne olma
  4. hic olma pic ol
  5. olma mi
  6. eksik olma
  7. sebep olma
  8. manitadan olma
  9. on ayak olma
  10. deli olma sen

© 2008 - uludağ sözlük

olmas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yagli saclardan kurtulmak » fenerbahce de teknik direktor olmak » yazarlarin aslinda demek istedikleri » default » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » birbirine benzeyen unluler » euroleague fantasy » amare stoudemire » meltem taskiran » gokhan zan » muhlis bey » iktidarsiz jigolo » yaran futbol spikeri replikleri » aziz yildirim in aragones i dovdurtmesi » yenilgilerden sonra kalan mac sayisini hesaplamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk » at yaragina konmus kelebek » son sigarayi cop kutusuna atmak » yas yetmis is bitmis » ahmet turan alkan » ne me quitte pas » kim en yakinindakini taniyabilir ki » olmaz boyle sey » emre belozoglu nun sakatlanmasi » sorun kurdun kendisidir » death note » jason statham » yanmisim sonmusum ben » aklimdan gecenler » dagda yasamak