oglak burcu erkegi 

/ 2
kapat
  1. bencildir, zekidir, dağınıktır, şeytan tüyü vardır... (kendimden biliyorum)
    (Cyranox, 24.01.2006 15:37)
  2. sümsük adamlardır... ensesine vur lokmasını ağzından al cinsi insanlardır... bir koç yada aslan burcu kadını bunların hakkından gelir
    (ferrole, 24.01.2006 15:47)
  3. grupta muhalefet eden herif budur, ama konuşur sadece.
    (steve, 24.01.2006 15:49)
  4. (bkz: sen kac beni tanidilar)
    (eksizm, 24.01.2006 15:58)
  5. herhangi bir burcun kadınlarının bunların hakkından geldiği görülmemiştir...
    (Cyranox, 15.03.2006 16:00)
  6. disiplinlidirler, bayarlar, plan program ıcın olurler, ıslerıne asık tıplerdır.. genc oglak burcu erkegi hıc cekılmez.. bu adamlar yasları ılerledıkce ve bırseylerını garantıye aldıktan sonra * ancak eglenecek vakıt yaratabılırler kendılerıne.. seks konusunda ıse tamamen butun o ruhsuzlukları, disiplınlerı ve planları sayesınde bayıltabılırler..
    * * * akrep burcu kadinlaribunların hakkından cok basarılı bır sekılde gelırler..
    (meleklerde aglar, 15.03.2006 16:04)
  7. harika insanlar,anlayışlılar,özverililer,güvenilirler,yaratıcılar,duygusallar,alçakgönüllüler vs... bu daha uzar
    (aquantass, 15.03.2006 16:28)
  8. kabukludurlar bunlar ama kırabilirseniz sonsuz sevgiye ulaşırsınız *
    hep düşünürler dağınıklıktan bazen kendilerini bile bulamazlar
    (CunaurG, 29.07.2006 20:23)
  9. arkanıza bakmadan kaçmanız gereken insan modeli.** ***
    (freedean, 29.07.2006 20:29)
  10. - ya mamut abi.. anlamadığım birşey var? ben de oğlak erkeğiyim. ama bi zikim özellik yok!

- var var emin ol! *

*
    (meo, 29.07.2006 22:11)
  11. oğlak kadınına zerre kadar benzemeyip sağa sola kolay sevgi beslemeyen burç erkeğidir. donuk görüntüsüyle karizmatik bir duruşu vardır. eklem yerlerinde genelde rahatslzıkları olur. dişleriyle ilgili de sık problem yaşadıklarına denk gelinmiş saptanmıştır. sevgilisi olsanız bile sizi hayatına çok fazla almayacak kendinizi hep bir yabancı gibi hissedeceksinizdir. aileye çok düşkündür sanırsam bu burç erkeği. şeytan tüyü doğrulamasına da epey bir uyan oğlak erkeği olduğu söyleniyor. kuzu gibi olanları da mevcutmuş yine tecrübeyle sabitlenen bilgilere göre. ee ne kaldı elimize sanırım bunlarda her burç insanı gibi olabilitesi normal olan özelliklere sahip insanlar.
    ayrıca (bkz: kafası karışmış insan)
    (gulyabani, 29.07.2006 22:54)
  12. bu burçtan olan erkeklerin tam her şey yoluna girmişken, yıllar boyunca hayalini kurdugunuz her şey bir bir gerçekleşmeye başlamışken, ben seni sevmekten sıkıldım, yıllarca sevdim yeter artık, bu ilişkiden de sıkıldım zaten, ayrılalım demeleri şiddetle muhtemeldir, bu sebeple uzak durulması hayra olan erkeklerdir.
    (2_sleepy, 08.08.2006 13:43 ~ 13:44)
  13. 30 yaşından sonra parayı bulan burçtur. kaldı 1 sene bir sene sonra salvatore di stefano ile birliktetakılırım artık işim olmaz sizle *
    (JuanSebastianVeron, 08.08.2006 14:02)
  14. bazı kimselerin söylediğinin aksine aslında çok duygusal insandırlar*.Sadece o sevgilerini ve duygusallıklarını herkese göstermezler,onların dünyalarının kapısını biraz olsun aralayabilirseniz,onlar zaten size daha da yakınlaşacaktırlar.Evet planlı programlı olmayı severiz ama sevdiklerimiz bizimle paylaşacak birşeyleri olduğunu söylediğinde herşeyi bi tarafa bırakıp yardıma koşarız.Aileye çok düşkünüzdür.Ayrıca inatçılığımız tutarsa önümüzde hangi burç olursa olsun duramaz.Fakat açıkçası ferrole arkadaşımızın dediği gibi bir koç ama özellikle bir aslan kadını bu burcu epey bi üzüp zorlayabilir **
    (faithful lover, 08.08.2006 14:05)
  15. daha çok iç dünyalarına dönük ve aşırı mantıklı olurlar. ciddiyetsiz işlere ve ilişkilere baştan girmezler. riske girmeyi sevmezler.
    (diyonsos, 11.03.2007 01:13)
  16. cimri erkeklerdir.*
    (mgs0225, 11.03.2007 01:15)
  17. evliliği statü aracı olarak görür.
    (ganya, 11.03.2007 01:20)
  18. duygusaldırlar, ama duygusallıkları çok fazla suistimale kurban gittiği için pek belli etmezler. para onlar için hersey değildir ama her zaman gereklidir. iyi bir işi olmadan aşk meşk işlerine pek aldırış etmezler.

gorunuşleri havalı ve mesafelidir, bazen ''merhaba'' demeye bile çekinen tiplerle karşılasırlar. eğer sinirlendirirseniz sizin kötü veya açık bir noktanızı yakalarlar ve bu kozla sizi bir böcek gibi ezerler. görünüşleriyle alay etmeye kalkmayın çünkü kendi gorunuşlerinin sizinkinden çok daha üstün oldugunun farkındadırlar. sadece kendisinin kendisiyle alay etmesine izin verir.

sakalları çok yogun olmadıgı halde* keci sakal bırakmaya çalısırlar. kopek dişleri normalden daha uzun olur. gozlerinin sağlamlıgını fazla kitap okumaktan genç yaşta kaybedebilirler.

kendisinin yapamadıgı bir şeyi bir başkasının yaptıgını görünce tebrik eder, onun hakkında kesinlikle fesat düşüncelere dalmaz. hazır cevaptırlar...
    (penta-don, 23.03.2007 03:10 ~ 03:18)
  19. Ters etki alsa da almasa da işkolik***,psikolog bir burç bulmuşsa***"benim küçükken hiç falanım olmadı","tüm dünya bana karşı","dünyayı ele geçireceğim",vb diyen,kendini sütten çıkma ak kaşık göstermekte marifetli,biraz altını deşmeye kalkınca kendince kanıtlar bulan***bir kişi.
    Aynı zamanda rivayetler arasında son derece duygusal olduğu da vardır. Eğer şanslıysanız çok duygusal olduğu bir iki anına rastlarsınız,fakat çabuk toparlanır,duygusallığı zaaf olarak görür. Sadıktır ama duygusallığa olan bakış açısı sebebiyle insanda umursamaz bir izlenim bırakır ve şüpheye düşürür. Öte yandan kendisine,yalnız olmadığı* anlatılmaya,yaşatmaya çalışılabilir. Bir kişiye güvenebilmek için referanslarının abd+ab+tc'nin yasal işlemler için istediği tüm evraklar değerinde bir ya da bir sürü olay gerekir.
    Ters etki almışsa*** kendisine yaklaşılmaması maddi manevi sağlık ve huzur açısından zaruri kabul edilir.
    (nimue, 14.06.2007 06:35)
  20. dengesiz erkeklerdir. ne zaman ne yapıcakları, nasıl davranacakları belli olmaz. karşı cinsler ile ilişkileri tam anlamıyla berbattır.
    (stcurse, 16.06.2007 00:50)
  21. lafını esirgemeyen ama dürüstlüğü nedeniyle düğmelerinizi ilikletecek tiplerdir. topluluğa hitap edebilme becerileri çok gelişmiştir.
    (tazmaniann, 03.07.2007 03:18)
  22. mantıklı ve işkoliktirler, bazen o yüzden karşılarındakileri ihmal ettikleri söylenir. evcilmen ve çok dürüsttürler, güven verirler. huzur verir ve ararlar. biraz çekingen olmakla beraber çok kuvvetli duygulara sahiptirler. ne istediklerini bilirler. kültürlü ve zekidirler. * *
    (dibi dibi rek, 25.07.2007 12:26 ~ 27.07.2007 19:30)
  23. düşünceli, fedakarlığı seven, karşıdakinin mutluluğu ile mutlu olabilen mantıklı insanlardır. ancak verdiklerini isterler ve bu konuda inatla karşılaşırlarsa sertleşebilirler.
    (jonksiyon, 25.07.2007 12:29)
  24. (bkz: biri beni andı galiba)
    (sara nobetcisi, 25.07.2007 16:03)
  25. işkoliktirler, vurdumduymazdırlar, karşı cinsi çok kolay çileden çıkarabilirler ama aynı zamanda çok duygusal çok sevecen insanlardır ve doğrudur şeytan tüyü vardır.
    (penny lane, 27.07.2007 19:24)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» komik ilginc ama gercek haberler » ac milan » riza tevfik » nurdagi nin tarihi eserleri » soyut insan » sos cagon » ahirette uzayli ile karsilasan turk » peynir alti suyu proteini » efendi » agin in tarihi eserleri » doris dorrie » venir » gode cengiz » montajelemani » serbest otesi cagrisim » bi ishal olmusum bardaga koy ic » z yerine zo diyen insan » sirf sarkiyi hissetmek icin sevgiliden ayrilmak » ateist » tv de ikinci kez » captain jack sparrow » less » nadia ali » benim adminim isini bilir » bey u sira » geceyedir kusmelerim » fatmagul berktay » madrugada » deli dumrul yasasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa