office 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. office 14
  2. the office
  3. ex office
  4. cs office
  5. office boy
  6. box office
  7. sea office
  8. office 12
  9. laison office
  10. back office

© 2008 - uludağ sözlük

office başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. office ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu office nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 9 mart 1971 darbe tesebbusu » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » yanlis anlasilmis sarki sozleri » asr i saadet jargonu » ne olacak bu sagin kompleksi » fikir firari » prestij » the dreamers » istanbul a donmek » hic olmadik zamanda hastalanmak » bakirkoyspor » nick alti entry yazicisi » kurtlerin dunyaya kazandirdiklari » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teksir kagidi » gotu atmak » meshur filozof laflari » enkontinans » eric cartman » teknolojik tikyler » mikropsi » mikrosefali » ekstrovert » derealizasyon » askin insana yaptirdiklari » izan etmek » deniz harp okulu » dayi yiyen diyaloglari » dam ustune cul seren eski sevgili