o my prensesim 

kapat
  1. birinci dunya savaşından kalma şifreli bir duvar yazısı. hala çözülemedi.
    #424847 (God Hates Us All, 14.07.2006 14:18)
  2. karşıyaka - bahçelievlerde ikamet eden bir ss subayının nedeni anlaşılamıyacak bir şekilde kentin muhtelif yerlerinde duvarlara grafitle karalamak suretiyle yazdığı anlamsız kafa kurcalıyıcı ibare
    #424853 (chazsmyr dhuunyl, 14.07.2006 14:20)
  3. metalciyim ben oluşumu tarafından bizzat destek bulacak slogandır aynı zamanda... destek için kentin muhtelif yerlerine ziyarete gidilecek ve vay my anam vay ibareleriyle doldurulacaktır.
    #424861 (chazsmyr dhuunyl, 14.07.2006 14:23)
  4. http://img111.imageshack....image=omyprensesim2hr.png
    #424894 (chazsmyr dhuunyl, 14.07.2006 14:32)

© 2008 - uludağ sözlük

o my prensesim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o my prensesim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o my prensesim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izleyenleri gulmekten kirip gecirmek » mutfak oyunculari » bsg dedirten ulusalci zirvalari » korkut eken » byv » barbeque » walmart » painkiller » umit karan a hayran olmak » mammoloji a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci