o gelirse ben gelmem 

1. hoşlanılmayan kişilerle aynı ortamda bulunmamak için sarfedilen cümle.
    #819507 (pilotmont, 05.11.2006 20:58)
  2. ancak ilkokul çağındaki çocuklar söylediğinde göz yumulacak sözdür. yetişkinlere yakışmaz, aptalcadır.
    #3107421 (Moby Dick, 07.03.2008 18:07)
  3. ortaokula giden hardcore ergen tribidir. sudan bir sebepten dolayı sevilmeyen kişi için söylenir. söyleyen kişiyi seçici ve kolay anlaşılmaz biri kılar. daha önce söylediğim gibi ergen tribidir, anormal bir şeyler olmadığı sürece birkaç yıla bu belirti kaybolur, onun yerini sevilmeyen kişiyi ortama çağıran adama trip atma alır.
    #3107490 (black cotton, 07.03.2008 18:21)
  4. ergenlik çağını aşamayan bünyenin serzenişleridir.
    #3107759 (Morgenstern, 07.03.2008 19:30)

© 2008 - uludağ sözlük

o gelirse ben gelmem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o gelirse ben gelmem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o gelirse ben gelmem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarinin ergenekon celiskileri » saddam in idamindan cikarilmasi gereken sonuc » kediye kafa atan mucahit fare » takiple » vur kac taktigi » gotum haber ajansi » zor yillar » sprite 3g » felak suresi » phpbb3 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci